Full-stack developer: Kris Procee

Even voorstellen….

Hoi, mijn naam is Kris Procee, 24, en ik kom uit Buitenpost. In 2016 heb ik de mbo-opleiding Interactieve Vormgeving afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication & Multimedia Design met de richting Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het eerste jaar heb ik mijn propedeuse in ontvangst mogen nemen en heb ik voor mezelf een goed beeld kunnen schetsen van het hbo en wat het precies inhoudt. In mijn geval vond ik hbo te theoretisch en heb ik besloten mijn kennis en skills in de praktijk toe te passen. Dit doe ik nu een aantal jaar en hierdoor heb ik veel meer praktijkgerichte kennis opgedaan die ik ook daadwerkelijk kan toepassen.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique zal ik bezig gaan met zowel front-end als back-end werkzaamheden.

Waar heb je het meeste zin in?

Nieuwe kennis opdoen, mooie websites en applicaties maken, mezelf verder ontwikkelen en natuurlijk samen verder groeien.

Wat neem je mee?

De kennis die ik tijdens mijn opleiding en bij mijn vorige werkgever heb verkregen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, kun je me meestal vinden in de sportschool of thuis achter mijn computer. Ook drink en relax ik regelmatig wat met vrienden. Daarnaast haal ik ook veel plezier uit zelf iets lekkers koken of lekker (uit)eten.

Wat is je favoriete speciaal biertje?

Ik hou wel van een wat zwaarder biertje. De Quadrupel van La Trappe smaakt mij de laatste tijd het best.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Sharona Kos
  Jeroen

  Even voorstellen: Sharona Kos

  Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde!

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  Vera Gommans

  Nieuwe collega! Sicko Winters

  Even voorstellen…. Hallo, ik ben Sicko Winters, 33 jaar, geboren in de provincie en inwoner van de stad Groningen. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring opgedaan binnen de online marketing. Dit heb ik altijd aan de klantzijde gedaan. Nu wil ik mijzelf verder uitdagen, specialiseren en mijn opgedane kennis inzetten voor meer dan […]

  Lees meer