In 2018 een website waarmee je wél je doelen behaalt? Een goed internetbureau helpt!

Je hebt een fantastische website gemaakt, maar hij converteert niet. Of levert niet meer omzet op. Of het aantal bezoekers blijft gelijk. Als commerciële dienstverlener is je website een fundamenteel onderdeel van je business. In ieder geval de belangrijkste pijler onder jullie online communicatie. Je site draagt niet alleen bij aan naamsbekendheid, maar moet ook en vooral leiden tot meer inkomsten. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan.

Een website bouwen die meer oplevert dan dat-ie kost. Dat is de basis. Maar de doelstelling mag wel wat ambitieuzer. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Maar hoe zorg je dat meer potentiële klanten op jouw website belanden? En vooral: converteren?

Structureel groeien

En hoe zorg je dat dit structureel wordt? De nieuwe bezoekers moeten blijven komen. Eén keer een goede SEO-check kan helpen. Maar de wereld van SEO verandert continu. Hoe zorg je dat je bovenaan blijft staan? Op de hoogte blijven kost veel tijd. Maar je bent wel afhankelijk van online. Je website is een extreem belangrijk onderdeel van je onderneming. Waarom zou je er dan niet meer in investeren?

Internetbureau met resultaat

Schakel daarom experts van een internetbureau in. Je weet prima waar je het over hebt, maar heb je ook de tijd om alles zelf te doen? Je wil schakelen met experts die niet alleen alles weten van webdesign, maar ook begrijpen hou jouw business in elkaar steekt. Dus wil je zeker weten dat die expert aansluiting vindt op op jullie ambities. Je moet duidelijk hebben wat jij onder resultaat verstaat, en hoe dat gerealiseerd wordt. Waar betaal je anders voor? Je wil meer bezoekers, meer conversie, meer omzet, meer inkomsten.

Tegelijkertijd wil je niet alles uit handen geven. Je wil de controle blijven houden. Het is tenslotte jouw website. Als je iets nieuws wil posten, dan moet je dat meteen kunnen doen.

Samen met Nordique jouw resultaten realiseren

Nordique maakt voor jou een steengoede website. Eerst stellen we samen de online doelen op. Wat is het resultaat dat jij wil behalen? Vervolgens laat een quick scan zien waar het snelst winst te boeken is. Dan volgt optimalisatie en begint het proces opnieuw. Zo blijven we bezig.

Niets wordt vergeten. Van techniek en design tot vindbaarheid en conversie. Alles. En dat terwijl je zelf eenvoudig controle houdt met WordPress. Wij hebben dezelfde ambitie voor jouw website als jijzelf. Samen zorgen we dat jouw website beduidend meer oplevert dan dat-ie kost. Permanent. Beloofd.

Lees meer tips voor een succesvolle website in ons whitepaper »


Gerelateerde artikelen


Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo Fair Trade Original
Logo Halo Green Cups
logo-rigscoorttop
Logo AOG TSM