Nieuwe content marketeer: Florianne Oskam

Even voorstellen….

Hi! Ik ben Florianne Oskam, 22 jaar en woonachtig in Groningen. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd van de opleiding International Communication aan de Hanzehogeschool. Ik wil graag mijn kennis in marketing verdiepen en ben daarom bezig met een Pre-master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen! Twee jaar geleden heb ik stage gelopen op de marketingafdeling bij een webshop in München en voor mijn afstuderen heb ik een marketingplan geschreven gericht op de uitbreiding naar Duitsland voor een sieradenwebshop.

Wat ga je doen bij Nordique?

Ik kom bij Nordique het marketingteam (parttime) versterken als Content Marketeer.

Waar heb je het meeste zin in? 

Om nog veel meer te leren over marketing en om samen te werken in een superleuk team natuurlijk!

Wat neem je mee? 

Een beetje ervaring in marketing en veel creativiteit, gezelligheid en motivatie!

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik met school bezig, aan het zwemmen, koken, lezen, schrijven, of bij vrienden. Daarnaast ben ik nu bezig om mijn eerste verre reis te plannen.

Wat is je favoriete land?

Italië! Volgende maand ga ik voor de derde keer naar dit land en ik word iedere keer weer opnieuw verliefd op de cultuur, het landschap, de mensen en het eten.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Sharona Kos
  Jeroen

  Even voorstellen: Sharona Kos

  Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde!

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  nieuwe full-stack developer kris procee
  Jeroen

  Full-stack developer: Kris Procee

  Even voorstellen…. Hoi, mijn naam is Kris Procee, 24, en ik kom uit Buitenpost. In 2016 heb ik de mbo-opleiding Interactieve Vormgeving afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication & Multimedia Design met de richting Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het eerste jaar heb ik mijn propedeuse in […]

  Lees meer