Front-end developer Tzanto Koot

Even voorstellen….

Hi! Ik ben Tzanto Koot, 32 jaar en woonachtig in Groningen. Na zo’n 10 jaar voor en achter de schermen actief te zijn geweest in de muziekindustrie, heb ik gekozen voor mijn andere liefde; digitale visuele creaties. Of simpel gezegd: websites maken.

Wat ga je doen bij Nordique?

Ik ga fulltime aan de slag als Front-end developer.

Waar heb je het meeste zin in? 

Groeien, zowel persoonlijk als bedrijf. En dat in sneltreinvaart. Maar vooral heel veel mooie dingen maken.

Wat neem je mee? 

Mijn ervaring als vormgever en artiestenmanager, humor en een positieve vibe.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik voetbal met veel plezier bij het prachtige SC Stadspark. Daarnaast houd ik van muziek en reizen; Zuid-Oost Azië of een roadtrip door Europa. Mijn favoriete reis? Indonesië een aantal jaar geleden; kriskras door Java en eindigend op Bali. Heerlijk!

Wat is je favoriete gerecht?

De spareribs van Eetcafé De Buurvrouw. Best in town!

 


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Sharona Kos
  Jeroen

  Even voorstellen: Sharona Kos

  Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde!

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  nieuwe full-stack developer kris procee
  Jeroen

  Full-stack developer: Kris Procee

  Even voorstellen…. Hoi, mijn naam is Kris Procee, 24, en ik kom uit Buitenpost. In 2016 heb ik de mbo-opleiding Interactieve Vormgeving afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication & Multimedia Design met de richting Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het eerste jaar heb ik mijn propedeuse in […]

  Lees meer