Online Marketing van Internetbureau Nordique

Meer bezoekers op jouw website of webshop?

 

Online Marketing van Nordique

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij bestaande websites en webshops aan meer bezoekers kunnen helpen. Onze online marketing specialisten kunnen niet wachten om deze problemen voor jouw website of -shop op te lossen.

Door de ervaring van onze Online Marketing specialisten durven wij te stellen “Online Marketing van Nordique levert altijd meer geld op dan dat het kost”. Om dit te realiseren heeft een website of -shop bezoekers nodig. De manier waarop dit gebeurt (lees: welke kanalen je inzet voor de beste resultaten) is per organisatie verschillend.

Online Marketing op maat

Voordat onze specialisten voor jou aan de slag gaan, gaat één van hen persoonlijk met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek wordt alle relevantie informatie over jouw bedrijf besproken. Denk hierbij aan de producten of diensten die je aanbiedt, uit welke regio’s jouw klanten afkomstig zijn en wie jouw klanten precies zijn. Kortom: wie is jouw doelgroep?

Strategische Online Marketing

Zodra onze online marketing specialisten alle relevante informatie over jouw organisatie hebben, ontwikkelen zij een online marketing strategie. Deze strategie vormt de basis van alle werkzaamheden die zij de komende periode voor jouw website of -shop uitvoeren.

De belangrijkste aspecten uit deze strategie zijn de kanalen waarop wij jouw doelgroep optimaal bereiken. Voorbeelden van kanalen zijn SEO (hoger in Google komen), SEA (adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing), maar ook kunnen wij helpen door het inrichten van Facebook- en LinkedIn-campagnes. Daarnaast wordt e-mailmarketing ook steeds een belangrijker kanaal.

Welke strategie wij ook hanteren: Online marketing van Nordique levert meer op dan dat het kost.

Resultaat staat voorop

Tijdens het traject communiceren wij actief richting jou als klant. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat wij voor je doen, wat de kosten hiervan zijn en wat de opbrengsten van onze werkzaamheden zijn. Ook heb jij als klant één aanspreekpunt die altijd bereikbaar is voor vragen, opmerkingen, suggesties en alle andere voorkomende zaken.

Jeroen en Kelly

Contact met één van onze specialisten?

Indien je graag gratis en vrijblijvend in contact komt met één van onze specialisten, hoef je alleen maar onderstaande velden in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.

We zijn super blij met de nieuwe website, deze levert nu al nieuwe contacten op. Daarnaast krijgen we veel complimenten over het uiterlijk en de inhoud van de website. Over Nordique hebben we alleen maar lof. We hebben hen als een partner ervaren die meedenkt, afremt of druk zet als dat nodig was. We zullen de komende tijd ook graag de website en onze online aanwezigheid blijven ontwikkelen met Nordique als partner!

Truus Dolstra, MEE Groningen