Voorstelronde: online marketeer Robert Norder

Het is tijd om kennis te maken met Robert Norder. Zijn functie bij Nordique is online marketeer. Ondanks dat hij al eventjes rondloopt bij ons, kan je hem hieronder beter leren kennen:

Even voorstellen….

Robert Norder, aangenaam. 31 jaar, getrouwd en trotse vader van drie. Na mijn multimedia opleiding (grafische vormgeving) ben ik in 2016 afgestudeerd voor mijn BSc via de opleiding Commerciële Economie. Om de arbeidsmarkt te verkennen heb ik na mijn studie kort als intercedent gewerkt. Daarna heb ik een tijd voor de (semi)overheid gewerkt. Het creatieve aspect weet ik altijd wel in mijn werk te vinden, bij Nordique kan ik ongetwijfeld hierin mijn draai ook vinden.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique ga ik vier dagen per week aan de slag als online marketeer.

Waar heb je het meeste zin in?

De uitdaging om een nieuwe werkveld te verkennen en mijn skills verder te ontwikkelen. Nordique werkt voor zowel commerciële als non-profit organisaties, een leuke mix! Projecten die maatschappelijk van toegevoegde waarde zijn spreken me erg aan, zoals Toukomst.

Wat neem je mee?

Als generalist verdiep ik me graag in 101 dingen tegelijk, bij Nordique wil ik me juist wat meer specialiseren in de online marketing. Ik sluit alleen niet uit dat ik stiekem ga werken aan mijn designskills en technische vaardigheden. Verder ben ik servicegericht ingesteld en door mijn combinatie aan studies en leergierigheid heb ik een mooie basis als marketeer/online consultant.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Een gezonde geest zit in een gezond lichaam. Ik krijg super veel energie van MMA, vooral kickboksen en jiu jitsu. Verder ga ik regelmatig MTB’en met mijn zoon. Ook ben ik een serial killer, ik kijk dus graag naar allerlei series en docu’s.

Wat is je favoriete tussendoortje?

Cowboyworst, uit Veendam, lekker voor bij de borrel. Of gewoon een keer tussendoor op een plankje op kantoor.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Sharona Kos
  Jeroen

  Even voorstellen: Sharona Kos

  Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde!

  Lees meer