Onderhoud

Support

Websites staan nooit stil. Nieuwe inzichten leiden tot aanpassing of uitbreiding van de website. Wanneer een website is opgeleverd, bieden wij support op verschillende niveau’s.

Nordique support

Updates

Door WordPress wordt gemiddeld eens per halfjaar een vernieuwde versie gelanceerd, die daarbovenop gemiddeld twee keer in het halfjaar een security update krijgt. Daarnaast worden plug-ins met enige regelmaat bijgewerkt. Dit heeft invloed op de manier waarop je website werkt. Onder andere is je website dan beter beschermd tegen hackers en maak je altijd gebruik van de nieuwste functionaliteit in WordPress. Hier helpen we je uiteraard mee.

newest-technology

Maandelijkse ondersteuning

Voor sommige organisaties is online marketing niet hun primaire taak. Daarom bieden wij vaste maandelijkse ondersteuning. Die ondersteuning bestaat uit vaste maandelijkse besprekingen om samen de acties en (online) campagnes te blijven doen.

Website monitoring

Abonnementsbasis

Hierbij brengen we middels een scan alle benodigde werkzaamheden vooraf in kaart, maar spreiden we de bijbehorende werkzaamheden over langere tijd, waarbij we actief monitoren wat het effect van onze werkzaamheden is. Het abonnementsbedrag bepaalt de hoeveelheid tijd die we er gemiddeld per maand aan besteden.

We zijn super blij met de nieuwe website, deze levert nu al nieuwe contacten op. Daarnaast krijgen we veel complimenten over het uiterlijk en de inhoud van de website. Over Nordique hebben we alleen maar lof. We hebben hen als een partner ervaren die meedenkt, afremt of druk zet als dat nodig was. We zullen de komende tijd ook graag de website en onze online aanwezigheid blijven ontwikkelen met Nordique als partner!

Truus Dolstra, MEE Groningen

Wij werken voor klanten met ambitie.