Slimme webapplicaties

Laat online voor je werken met onze slimme webapplicaties.
Bespaar tijd, geld en energie door te automatiseren.

Haal je doelen

Een webapplicatie klinkt vaag. Dat komt omdat het altijd een unieke oplossing is voor een uniek probleem. Een proces binnen je bedrijf dat geautomatiseerd wordt, een tool die helpt complexe berekeningen sneller te kunnen maken, een applicatie die administratieve krachten ontlast: eigenlijk kan alles. En wanneer het zin heeft? Als het tijd, geld of energie bespaart. En dus resultaatverhogend werkt. Vinden wij.

Zo bouwden we in samenwerking met RTV Noord een tool waarmee je kinderlijk eenvoudig de conversie op advertenties kunt meten zonder tussenkomst van uitgebreide meetsoftware. Bespaart tijd en geld. Mooi toch?

Net als onze websites, zijn ook onze applicaties steengoed. Doelgericht, technisch perfect, goed beheerbaar maar vooral: optimaal voor alle apparaten en browsers en dus altijd toegankelijk. Neem contact op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Neem contact op
Checklist

Werk efficiënter

Om het optimale uit je organisatie te halen is het noodzakelijk dat je altijd en overal over actuele informatie beschikt. Het is dan ook logisch dat je deze data via internet kunt bereiken. Maar dit moet vanzelfsprekend wel toegankelijk, maar vooral veilig.

Samen met Setz Specerijen, één van onze klanten, bedachten we een systeem waar al haar afnemers (voornamelijk slagers en vleesverwerkers) op locatie gebruik van kunnen maken om de voedingsinformatie van producten te berekenen waarin producten van Setz verwerkt zitten, zonder dat iemand met recepturen aan de haal kan gaan. Dat noemen we veilig.

Koppel met bestaande systemen

Een applicatie bouwen die kritische data ontsluit bouw je niet zomaar. Daarvoor bepaal je eerst met welk doel je de informatie ontsluit en welke processen daarbij horen. Dat kan een vrij ingrijpende operatie zijn. Klein beginnen en vaststellen of het ontsluiten daadwerkelijk meerwaarde heeft is dus een must.

Wil je informatie vergaren via je website of online applicatie en die terugkoppelen naar bestaande systemen in je bedrijfsvoering? Door systemen aan elkaar te koppelen maak je nog effectiever gebruik van beschikbare data. Zo haal je het meeste uit je bedrijfsvoering.

Voorbeelden van mogelijke koppelingen:

WordPress toepassingen

Waarmee hebben wij koppelingen gemaakt?

Wij hebben diverse koppelingen gemaakt. Dat kan een koppeling zijn tussen WordPress met één van onderstaande systemen, maar ook een rechtstreekse koppeling tussen onderstaande systemen.

We zijn super blij met de nieuwe website, deze levert nu al nieuwe contacten op. Daarnaast krijgen we veel complimenten over het uiterlijk en de inhoud van de website. Over Nordique hebben we alleen maar lof. We hebben hen als een partner ervaren die meedenkt, afremt of druk zet als dat nodig was. We zullen de komende tijd ook graag de website en onze online aanwezigheid blijven ontwikkelen met Nordique als partner!

Truus Dolstra, MEE Groningen