Beveilig je persoonsgegevens met 2-factor authenticatie

Als gewaardeerde klant van Nordique begrijpen we hoe belangrijk het is om de persoonsgegevens op jouw website of webshop veilig te bewaren. Denk aan formulierinzendingen, gegevens van klanten, wachtwoorden of andere gevoelige data.

Bij Nordique nemen we jouw veiligheid serieus en bieden we volledige ondersteuning. Met een onderhoudscontract omvat onze aanpak standaard veiligheidsmaatregelen voor websites en webshops, inclusief regelmatig onderhoud en een veilige hostingomgeving. Daarnaast treffen we nog andere maatregelen, maar we kunnen niet alles prijsgeven om de veiligheid te waarborgen 😉

Bescherming met 2-factor authenticatie (2FA)

Om je Content Management Systeem (CMS) extra goed te beveiligen, raden we je aan om 2-factor authenticatie (2FA) toe te voegen voor beheerders. Met 2FA voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je inlogproces, door naast je gebruikersnaam en wachtwoord een unieke code in te voeren. Deze code ontvang je via e-mail of kun je genereren met een authenticatie-app zoals Google Authenticator.

Vanaf 1 september wordt 2-factor authenticatie (2FA) verplicht voor extra beveiliging. Met unieke codes naast je inloggegevens, houd je ongewenste indringers buiten de deur. Gebruikers na april 2023 zijn al beschermd, dus geen actie nodig. Zonder 2FA? Vanaf 1 september wordt het bij inloggen elke twee weken gevraagd alsnog in te voeren.

Je website volledig veilig

Naast 2FA bieden we een éénmalige securityscheck aan om ervoor te zorgen dat jouw website geen kwetsbaarheden heeft die inbrekers binnen kunnen laten. We controleren op de aanwezigheid van Malware in de bestanden, scannen of je website voorkomt op bekende blacklists (Google, Eset, Norton, etc.) en controleren de logbestanden van je website op onregelmatigheden.

Speciale aanbieding

Profiteer nu van onze waardevolle beveiligingsmaatregelen voor een eenmalige investering van € 297,-. Deze speciale prijs geldt enkel voor aanmeldingen tot en met 31 augustus 2023.

Bescherm jouw gegevens nu!

Meld je eenvoudig aan via het formulier hieronder. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Aanvragen 2-factor authenticatie

  • Vul hier de URL's in van de websites of shops waarvoor je 2FA wilt laten inbouwen. Eventuele vragen/opmerkingen kan je hier ook kwijt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Gerelateerde artikelen


  • Algemeen
  • Internetstrategie
  • Webshop
  • WordPress

De kracht van WordPress gecombineerd met Laravel

Bij Nordique begrijpen we dat jouw weboplossing méér is dan een online visitekaartje. Met het juiste platform kun je complexe functionaliteiten integreren, zoals koppelingen naar een CRM of ERP-pakket. Maar hoe kies je het beste platform voor je zakelijke behoeften?  Wat als we je vertellen dat je het gebruiksgemak van WordPress kunt combineren met de […]

  • Algemeen
  • Internetstrategie