Ons team

Resultaat vinden we het allerbelangrijkst. Ons resultaat, maar vooral jouw resultaat. Daar werken we hard voor, elke dag. We staan voor kwaliteit en vinden: afspraak is afspraak.

Maak kennis met het team

Sharona Kos

Projectmanager

Sharona Kos

Projectmanager

  • Google Ads Certified Professional
Binnen Nordique is er niets dat Sharona ontgaat. Er is geen project, update, migratie of upgrade waar ze niet van op de hoogte is. Ze haalt energie uit de dynamiek en afwisseling van het managen van allerlei uiteenlopende projecten.

Die energie kan ze volledig kwijt op de dansvloer. Sharona is namelijk een fervent salsa-, merengue-, en bachatadanseres.

Kelly Dekker

Full stack developer

Kelly Dekker

Full stack developer

Kelly is onze in-house front-end-guru. Bij Nordique kan ze haar passie voor web en app development kwijt.

Haar vrije tijd vult ze op met voetbal kijken én spelen. Ze steekt overigens niet onder stoelen of banken dat ze een groot PEC Zwolle-fan is.

Daarnaast verslindt ze nog wel eens een Nintendo-game of sleutelt ze aan haar eigen ict-projecten.

Jelte Hoving

Back-end developer

Jelte Hoving

Back-end developer

Jelte is een echte codeermachine. Hij is verantwoordelijk voor de meest ingewikkelde koppelingen en automatiseringen. Het is dan ook niet gek dat Jelte de developer is met de langste staat van dienst bij Nordique.

Als hij niet met z’n neus in de code zit, ontdekt hij nieuwe werelden en verhalen. Games, films, televisieseries, er is bijna geen mediatitel op te noemen waar Jelte nog niet mee bekend is.

Henk Bol

Eigenaar & strategie

Henk Bol

Eigenaar & strategie

  • Google Analytics Certified Professional
Zorgt dat het grote geheel van Nordique blijft draaien. Henk is altijd op zoek naar vernieuwingen, nieuw talent en innovatie. Hij spart graag met andere ondernemers en zijn passie is om zijn medewerkers te laten groeien en bloeien.

In de spaarzame tijd dat hij niet met de zaak bezig is, wandelt Henk veel en is hij regelmatig in de natuur te vinden. O ja, hij doet ook zijn best op de trompet.

Liefhebber van Hongaarse wijnen. Die hobby is goed zichtbaar geworden op Tokajwijn.nl.
Back-end developer Esther - Nordique

Esther ten Hoor

Front-end developer

Esther ten Hoor

Front-end developer

Elk goed functionerend bedrijf heeft een alleskunner zoals Esther nodig. Zij zet zich in als front-end developer, projectmanager en ze neemt graag de klantenservice voor haar rekening.

Ook privé is Esther zeer veelzijdig. Een stukje wandelen, een dagje weg of juist de hele dag bankhangen, ze is bijna overal voor in. Al doet ze het allerliefst aan volleybal.

Marcel Tombrock

Operationeel manager

Marcel Tombrock

Operationeel manager

Marcel begon in 2004 al met het bouwen van zijn eigen websites, het ontwikkelen van digitale marketingstrategieën en het creëren van innovatieve online oplossingen.

Nu met ruim twintig jaar ervaring op zak is Marcel dé ideale man om Nordique het team en onze partners te helpen groeien.

Marcel kijkt met een positieve blik naar de toekomst en voelt zich verantwoordelijk voor een fijne teamsfeer. Met gepaste trots orakelt hij regelmatig over hoe goed die sfeer wel niet is. Naast het werk doet hij onder andere aan kickboksen.

Falko Schoonewille

Front-end developer

Falko Schoonewille

Front-end developer

Deze Emmenaar verruilde zo’n 20 jaar geleden zijn geboorteplaats voor het mooie Groningen. Hij zit hier helemaal op z’n plek. Ook bij Nordique voelt hij zich thuis.

Falko zet zich in als front-end developer en hij is een vaste kracht op de klantenservice.

Buiten werktijden om duikt hij graag de geschiedenisboeken in, luistert hij een podcast of freestylet hij erop los op z’n gitaar.

Jeroen Zwart

Projectmanager

Jeroen Zwart

Projectmanager

  • Google Ads Certified Professional
  • Google Analytics Certified Professional
Jeroen is een echte Nordique-veteraan te noemen. Hij houdt alles binnen het bedrijf in de gaten en is bij bijna alles betrokken.

Naast zijn taken als projectmanager verzorgt hij ook de nodige afleiding door feestjes, borrels en andere festiviteiten te organiseren. Zelf bezoekt hij regelmatig een festival of voetbalwedstrijd.

Michael Lanting

Full stack developer

Michael Lanting

Full stack developer

Michael is een van de jongste van de groep, al zul je dat niet doorhebben als je naar zijn development skills kijkt. Michael is zeer bedreven en bekwaam in bijna alle disciplines binnen de ict en gaat geen uitdaging uit de weg.

Ook kunnen velen nog een puntje aan zijn filmkennis zuigen. Zijn record staat op 24 bioscoopfilms in een maand.

Volg ons ook op Instagram