Ons team

Resultaat vinden we het allerbelangrijkst. Ons resultaat, maar vooral jouw resultaat. Daar werken we hard voor, elke dag. We staan voor kwaliteit en vinden: afspraak is afspraak.

Maak kennis met het team

Jan-Willem de Vries

Operationeel manager

Jan-Willem de Vries

Operationeel manager

Toine Branbergen

Supportcoördinator

Toine Branbergen

Supportcoördinator

Helpt je graag aan de telefoon op de servicedesk van Nordique. Rent sneller dan het licht en zorgt dat websites dat ook doen.

Jelte Hoving

Back-end developer

Jelte Hoving

Back-end developer

Jelte is een echte codeermachine. Hij is verantwoordelijk voor de meest ingewikkelde koppelingen en automatiseringen. Het is dan ook niet gek dat Jelte de developer is met de langste staat van dienst bij Nordique.

Als hij niet met z’n neus in de code zit, ontdekt hij nieuwe werelden en verhalen. Games, films, televisieseries, er is bijna geen mediatitel op te noemen waar Jelte nog niet mee bekend is.
Back-end developer Esther - Nordique

Esther ten Hoor

Projectmanager

Esther ten Hoor

Projectmanager

Elk goed functionerend bedrijf heeft een alleskunner zoals Esther nodig. Binnengekomen als front-end developer, zet zij zich nu in als projectmanager.

Ook privé is Esther zeer veelzijdig. Een stukje wandelen, een dagje weg of juist de hele dag bankhangen, ze is bijna overal voor in. Al doet ze het allerliefst aan volleybal.

Henk Bol

Eigenaar & strategie

Henk Bol

Eigenaar & strategie

  • Google Analytics Certified Professional
Zorgt dat het grote geheel van Nordique blijft draaien. Henk is altijd op zoek naar vernieuwingen, nieuw talent en innovatie. Hij spart graag met andere ondernemers en zijn passie is om zijn medewerkers te laten groeien en bloeien.

In de spaarzame tijd dat hij niet met de zaak bezig is, wandelt Henk veel en is hij regelmatig in de natuur te vinden. O ja, hij doet ook zijn best op de trompet.

Liefhebber van Hongaarse wijnen. Die hobby is goed zichtbaar geworden op Tokajwijn.nl.

Kelly Dekker

Full stack developer

Kelly Dekker

Full stack developer

Kelly is onze in-house front-end-guru. Bij Nordique kan ze haar passie voor web en app development kwijt.

Haar vrije tijd vult ze op met voetbal kijken én spelen. Ze steekt overigens niet onder stoelen of banken dat ze een groot PEC Zwolle-fan is.

Daarnaast verslindt ze nog wel eens een Nintendo-game of sleutelt ze aan haar eigen ict-projecten.

Michael Lanting

Full stack developer

Michael Lanting

Full stack developer

Michael is een van de jongste van de groep, al zul je dat niet doorhebben als je naar zijn development skills kijkt. Michael is zeer bedreven en bekwaam in bijna alle disciplines binnen de ict en gaat geen uitdaging uit de weg.

Ook kunnen velen nog een puntje aan zijn filmkennis zuigen. Zijn record staat op 24 bioscoopfilms in een maand.

Robert Boerema

Developer

Robert Boerema

Developer

Volg ons ook op Instagram