Jouw talent en Nordique

Het ontwikkelen van onze mensen binnen Nordique is essentieel om te blijven verbeteren. We besteden hier veel aandacht aan. Immers, de groei van Nordique komt voor een groot deel door de persoonlijke groei van ieder teamlid. En groeien doet bloeien!

Aandacht voor groei

Groei, niet alleen in technische kennis, maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen je talenten? Waar word je blij van? Wat is je rol (niet je functie) in het team? Hoe werken we goed en plezierig samen? Ontdek en ontwikkel je talent bij Nordique!

Naast jouw persoonlijke groei is er ook ruimte voor bijvoorbeeld de verbetering/verfraaiing van het kantoor. Hiervoor krijgt het team een vast bedrag per maand om vrij uit te geven.

Icon persoonlijke groei

Hoe doen we dat?

We maken gebruik van talenten- en gedragstesten en zoeken zo de beste plaats voor je in het team. Hoewel de functie het uitgangspunt is, zijn we niet te beroerd om de functie aan te passen aan je talent als dit mogelijk is. Zo staan jouw talenten centraal.

Daarnaast ontvang je persoonlijke coaching door Henk Bol die ‘Mensen beter maken’ als zijn levensmotto heeft. Hij werkt onder andere met de DISC-profielen en heeft 30 jaar ervaring in begeleiden en coachen van mensen. Je talent ontwikkelen leidt tot ‘fluitend naar je werk gaan’ en merken dat je veel meer kunt dan jij en je omgeving altijd dacht. Henk blij, Nordique blij, maar vooral ook jij blij.

Je talent ontwikkelen leidt tot ‘fluitend naar je werk gaan’

We zoeken en vinden niet alleen nieuwe medewerkers op reguliere wijze maar ook bij initiatieven als ‘Make IT Work’ en ‘CodeGorilla’ waar talent een nieuwe kans krijgt. Deze gemotiveerde mensen nemen we graag op in het team van Nordique.

Icon groei (disc)

Technische ontwikkeling

Naast dat we ons persoonlijk ontwikkelen, blijven we ons ook op technisch vlak verbeteren. Wat zijn de laatste trends? Met welke nieuwe techniek kunnen we de klant nog blijer maken? En hoe maken we de websites nóg sneller? Of: hoe kan de techniek ervoor zorgen dat iets efficiënter wordt? En dus misschien wel geld of middelen kan besparen.

Tijdens ’technische sessies’ verbeteren we ons op technisch gebied

Door middel van technische sessies ‘verplichten’ we onszelf om ons in de techniek te verbeteren en ontwikkelen. Zo blijven we niet alleen op de hoogte van ontwikkelingen in onze branche, maar kunnen we vooruitstrevend zijn. En regelmatig ontstaan er tijdens deze sessies ook nieuwe ideeën. Soms halen we er een externe deskundige bij om het kennisniveau voor bepaalde onderwerpen verder te verhogen. Alles om onszelf verder te ontwikkelen zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Icon technische groei