Jouw talent en Nordique

Omdat het ontwikkelen van mensen binnen Nordique essentieel is besteden we hier veel aandacht aan. Immers de groei van Nordique komt voor een groot deel door de persoonlijke groei van ieder teamlid. En groeien doet bloeien!

Aandacht voor groei

Omdat het ontwikkelen van mensen binnen Nordique essentieel is besteden we hier veel aandacht aan. Immers de groei van Nordique komt voor een groot deel door de persoonlijke groei van ieder teamlid. En groeien doet bloeien!

Groei, niet alleen in technische kennis, maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen je talenten? Waar word je blij van? Wat is je rol (niet je functie) in het team? Hoe werken we goed en plezierig samen? Ontdek en ontwikkel je talent bij Nordique.

Naast jouw persoonlijke groei is er ook ruimte voor bijvoorbeeld de verbetering/verfraaiing van het kantoor. Hiervoor krijgt het team een vast bedrag per maand om vrij uit te geven.

Icon persoonlijke groei

Hoe doen we dat?

We maken gebruik van talenten- en gedragstesten en zoeken zo de beste plaats voor je in het team. Hoewel de functie het uitgangspunt is, zijn we niet te beroerd om de functie aan te passen aan je talent als dit mogelijk is. Zo sta jij met jouw talenten centraal.

Daarnaast ontvang je persoonlijke coaching door Henk Bol die ‘Mensen beter maken’ als zijn levensmotto heeft. Hij werkt onder andere met de DISC-profielen maar ruim 30 jaar ervaring in begeleiden en coachen van mensen helpt ook. Je talent ontwikkelen leidt tot ‘fluitend naar je werk gaan’ en merken dat je veel meer kunt dan jij en je omgeving altijd dacht. En dan ben jij niet alleen blij maar Henk en Nordique helemaal.

Je talent ontwikkelen leidt tot ‘fluitend naar je werk gaan’

We zoeken en vinden dus niet alleen nieuwe medewerkers op de klassieke wijze maar juist ook bij initiatieven als ‘Make IT Work’ en ‘CodeGorilla’ waar talent een nieuwe kans krijgt. Deze gemotiveerde mensen nemen we graag op in het team van Nordique.

Icon groei (disc)

Technische ontwikkeling

Naast persoonlijke groei blijven we ons ook ontwikkelen op technisch vlak. Wat zijn de laatste trends? Met welke nieuwe techniek kunnen we de klant nog blijer maken? En hoe maken we de websites nóg sneller? Of: hoe kan de techniek ervoor zorgen dat iets efficiënter wordt? En dus misschien wel geld of middelen kan besparen.

Tijdens ‘technische sessies’ verbeteren we ons op technisch gebied

Door middel van zogeheten technische sessies ‘verplichten’ we onszelf om ons in de techniek te verbeteren en ontwikkelen. Zo blijven we niet alleen op de hoogte, maar kunnen we vooruitstrevend zijn. En regelmatig ontstaan er ook nieuwe ideeën. Ook halen we soms een externe deskundige naar binnen om het kennisniveau voor bepaalde onderwerpen verder te verhogen. Allemaal met als einddoel onszelf nog verder te ontwikkelen zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Icon technische groei

Wij zijn erg blij met hoe de website er nu staat. Samen met Nordique hebben we grote stappen gezet in de optimalisatie van de website. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke, goed uitziende en stabiele website. In Nordique hebben we een betrokken partner gevonden die met ons meedenkt, maar ook de techniek kan leveren die nodig is. Een perfecte combinatie!

Jennifer Nitters, AOG