Wij zijn Nordique. Nordique wérkt.

Dat vinden wij niet alleen, dat vinden onze klanten vooral. En waarom wérkt Nordique dan wel? Omdat wij niet alleen resultaat beloven, maar dat ook gewoon waarmaken. Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat.

Dat is waarom Nordique wérkt.

Wij zijn Nordique

  • Founded in 2012
  • Meer dan 150 websites gebouwd
  • Doelen uiteenlopend van fondsen werven tot leads genereren worden door onze klant behaald
  • Team van 7 vak idioten

Internet staat nooit stil, wij ook niet

Dat weten wij als geen ander. Elke dag is er wel een nieuwe ontwikkeling, nieuwe app of nieuwe techniek. Veel te veel om bij te houden als het niet je dagelijks werk is. Daarom doen wij dat voor jou, kun jij gewoon je bedrijf runnen.

Wij beloven de nieuwste inzichten en beste technische oplossingen voor het beste resultaat.

Gewoon steengoede websites dus.

De Nordique cyclus

Voor ondernemers met online ambitie

We willen alleen het allerbeste. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Daarom werken wij ook het liefst met ondernemers met online ambitie. Wij snappen ondernemers en wij snappen online ambitie. Perfecte combinatie, dus.

Het allerbeste hoeft overigens helemaal niet het allerduurste te zijn.

Stay focused and never give up

Echte aandacht

Wij geloven dat echte aandacht het geheime ingrediënt van goede service is. Eigenlijk best logisch en toch weinig gedaan, vinden wij. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. In wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze dat doen. Want alleen zo doorgronden we wat een goede website voor ze betekent.

Complimenten voor de kundige wijze waarop alles verloopt. Het is heerlijk om met zulke professionele en gedreven mensen samen te werken en we zijn erg tevreden met het resultaat. Laat de conversies maar binnenstromen!

Dr. Catharina Meijer, DermaClinic

Wij werken onder andere voor

  • AOG School of Management
  • DermaClinic logo
Bekijk onze succesverhalen

Kennismaken met ons?

Neem contact op