Wij zijn Nordique. Nordique wérkt.

Dat vinden wij niet alleen, dat vinden onze klanten vooral. En waarom wérkt Nordique dan wel? Omdat wij niet alleen resultaat beloven, maar dat ook gewoon waarmaken. Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat.

Dat is waarom Nordique wérkt.

Internet staat nooit stil, wij ook niet

Dat weten wij als geen ander. Elke dag is er wel een nieuwe ontwikkeling, nieuwe app of nieuwe techniek. Veel te veel om bij te houden als het niet je dagelijks werk is. Daarom doen wij dat voor jou, kun jij gewoon je bedrijf runnen.

Wij beloven de nieuwste inzichten en beste technische oplossingen voor het beste resultaat. Gewoon steengoede websites dus.

newest-technology

Voor ondernemers met online ambitie

We willen alleen het allerbeste. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Daarom werken wij ook het liefst met ondernemers met online ambitie. Wij snappen ondernemers en wij snappen online ambitie. Perfecte combinatie, dus.

Het allerbeste hoeft overigens helemaal niet het allerduurste te zijn.

Voor ondernemers met online ambitie

Echte aandacht

Wij geloven dat echte aandacht het geheime ingrediënt van goede service is. Eigenlijk best logisch en toch weinig gedaan, vinden wij. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. In wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze dat doen. Want alleen zo doorgronden we wat een goede website voor ze betekent.

WordPress SEO

Onze standaard voor succesvolle websites.

Een succesvolle website voldoet aan een aantal voorwaarden, vinden wij. Die van Nordique in ieder geval wel. Vraag ons gerust om toelichting. Een website door Nordique is altijd:

Wij zijn erg blij met hoe de website er nu staat. Samen met Nordique hebben we grote stappen gezet in de optimalisatie van de website. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke, goed uitziende en stabiele website. In Nordique hebben we een betrokken partner gevonden die met ons meedenkt, maar ook de techniek kan leveren die nodig is. Een perfecte combinatie!

Jennifer Nitters, AOG

Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo AOG TSM
Logo Fair Trade Original
Logo Halo Green Cups
logo-rigscoorttop