Wij zijn Nordique. Nordique wérkt.

Dat vinden wij niet alleen, dat vinden onze klanten vooral. En waarom wérkt Nordique dan wel? Omdat wij niet alleen resultaat beloven, maar dat ook gewoon waarmaken. Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat.

Dat is waarom Nordique wérkt.

Internet staat nooit stil, wij ook niet

Dat weten wij als geen ander. Elke dag is er wel een nieuwe ontwikkeling, nieuwe app of nieuwe techniek. Veel te veel om bij te houden als het niet je dagelijks werk is. Daarom doen wij dat voor jou, kun jij gewoon je bedrijf runnen.

Wij beloven de nieuwste inzichten en beste technische oplossingen voor het beste resultaat. Gewoon steengoede digitale oplossingen dus.

newest-technology

Voor organisties met online ambitie

We willen alleen het allerbeste. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Daarom werken wij ook het liefst met organisaties met online ambitie. Wij snappen organisaties en wij snappen online ambitie. Perfecte combinatie, dus.

Het allerbeste hoeft overigens helemaal niet het allerduurste te zijn.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA

Echte aandacht

Wij geloven dat echte aandacht het geheime ingrediënt van goede service is. Eigenlijk best logisch en toch weinig gedaan, vinden wij. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. In wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze dat doen. Want alleen zo doorgronden we wat een goede website voor ze betekent.

WordPress SEO

Visie en missie

Visie

Om onze klanten online beter te maken blijven wij onszelf steeds ontwikkelen.

Missie

Nordique maakt ambitieuze ondernemers online succesvol.

Wat zijn de kosten

Onze standaard voor succesvolle websites.

Een succesvolle website voldoet aan een aantal voorwaarden, vinden wij. Die van Nordique in ieder geval wel. Vraag ons gerust om toelichting. Een website door Nordique is altijd:

Onze webshop is opnieuw ingericht door Nordique. Daarover zijn wij zeer tevreden! Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er wordt proactief meegedacht over verbeteringen. Wij zijn erg blij met de samenwerking.

Peter Meems, EMDR Kit