Website laten maken? Zoek niet verder!

Wil je een steengoede website laten maken die niet de hoofdprijs kost? Als ondernemer wil je resultaat. Snel, goed en nooit te duur. Dat snappen wij. Daarom beloven wij een website die meer oplevert dan dat ‘ie kost. Een website die zorgt voor resultaat.

Technische kwaliteit en passend design

Een professionele website laten maken die meer oplevert? Dan zit je bij ons goed! We stellen de goede vragen, dat allereerst. En op basis van de antwoorden maken we een plan. In dat plan vertellen we hoe we jouw doelstelling, jouw resultaat, gaan behalen met een website. Pas daarna gaan we ontwerpen en bouwen.

Als je door ons een website laat maken, doen we dat goed. Technische kwaliteit en een passend design zijn basisvoorwaarden voor een succesvolle website. Wij vullen dat aan met uitstekende service, echte aandacht en een zorgeloos traject.

Website laten maken

Vlekkeloze techniek met WordPress

Wij bouwen websites met het content management systeem WordPress. Omdat het flexibel is, altijd in ontwikkeling blijft en makkelijk te beheren is. We kiezen bewust voor één systeem: zo zijn we altijd helemaal thuis in alles wat WordPress kan. En WordPress kan bijna alles. Dat maakt dat we eigenlijk álles kunnen maken. Een website bouwer met expertise.

We tunen WordPress zo dat het zeer veilig en snel is. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

WordPress specialist

Een website die werkt

Een website moet werken en een website werkt pas echt goed als er een passend webdesign is gemaakt. Jouw wensen en doelstellingen worden door onze designers vertaald naar ontwerpen die doen wat ze moeten doen. En mooi zijn, bovendien. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie. De site moet immers leiden tot verkopen, contactmomenten of het downloaden van bijvoorbeeld een brochure.

Van bouw tot hosting

Omdat we het belangrijk vinden dat je gelijk aan de slag kunt met de website, testen we deze uitvoerig voor oplevering. We zorgen ervoor dat alles uitstekend werkt. Dit geldt ook voor de minder zichtbare zaken als beveiliging en hosting. Ook dit kan je bij ons onderbrengen. Zo heb je alles onder één dak.

Altijd snel geholpen

Wat we vaak terug horen van klanten die bij ons hun website laten maken? Dat we zo goed bereikbaar zijn. We antwoorden snel, adequaat en zorgvuldig op vragen en verwerken feedback binnen no time. Dat zijn we zo gewend en dat blijven we doen. Ook na oplevering. Beloofd.

Voor ondernemers met online ambitie

Onderhoud van je website

Het is belangrijk dat je website goed onderhouden blijft. WordPress blijft zich ontwikkelen, net als de bijbehorende plugins. Je website kan daarin niet achterblijven. Je kan bijvoorbeeld veiligheidsissues krijgen, wanneer de website niet geüpdatet is. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date blijft. Dit doen we met een onderhoudspakket. Hierin is het ook mogelijk dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van je website. Zo kan je altijd een versie terugzetten, wanneer er iets aan de hand is. Meer over onderhoud weten? Bekijk hier de onderhoudspakketten.

newest-technology

Blijven optimaliseren

Meten is weten. Daarom bekijken we steeds hoe de website het doet en zoeken we continu naar manieren om nog meer resultaat te kunnen behalen. Lees meer over hoe we websites optimaliseren.

Website monitoring

Heldere tarieven

Een website laten maken kan bij ons vanaf 3500 euro. Je hebt dan een goede basis. Bij Nordique houdt dat in: vlekkeloze techniek, keuze uit verschillende ontwerpen en een website die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. En natuurlijk standaard responsive. Last but not least: je website staat binnen vier weken online. Meer is mogelijk. Heb je een blinde focus op resultaat, wil je een gedetailleerde online aanpak en een ontwerp op maat, dan kan dat bij ons vanaf 7500 euro. Binnen acht weken ben je live.

Ontzorgen

Kunnen wij jou helpen?

Benieuwd of we jou kunnen helpen met jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze standaard voor succesvolle websites.

Een succesvolle website voldoet aan een aantal voorwaarden, vinden wij. Die van Nordique in ieder geval wel. Vraag ons gerust om toelichting. Een website door Nordique is altijd:

Als niet alledaagse klant met een mega kritisch oog voor vormgevingsdetails, zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking met het Nordique team en uiteraard supertrots op het resultaat.

René Blokzijl, Dizain

Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo MAAK techniek & proces
Logo Fairtrade Original
Logo Halo Green Cups
Logo AOG TSM
Logo Annexum
Logo Zorg voor het Noorden