Een succesvolle website laten maken?

Zoek je een partner waar je een steengoede website of webshop kan laten maken? Bij Nordique ontwerpen en bouwen we succesvolle websites, waarbij het uitgangspunt is dat de site meer oplevert dan dat ‘ie kost. Wij geloven dat we je kunnen helpen om jouw bedrijf online succesvol te maken. Sterker nog; wij beloven dat Nordique werkt!

Neem nu contact op

Designs met focus op conversie

Een professionele website laten maken die meer oplevert? Dan zit je bij ons goed! We stellen de goede vragen, dat allereerst. En op basis van de antwoorden maken we een plan. In dat plan vertellen we hoe we jouw doelstelling, jouw resultaat, gaan behalen met de nieuwe website. Pas daarna gaan we ontwerpen en bouwen.

Als je door ons een website laat maken, doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn basisvoorwaarden voor een succesvolle website. Wij vullen dat aan met uitstekende service, echte aandacht en een zorgeloos traject.

Overtuigd? Neem contact op!
Wat zijn de kosten

Vlekkeloze techniek

Wij bouwen websites met het content management systeem WordPress. Omdat het flexibel is, altijd in ontwikkeling blijft en makkelijk te beheren is. We kiezen bewust voor één systeem: zo zijn we altijd helemaal thuis in alles wat WordPress kan. En WordPress kan bijna alles. Dat maakt dat we eigenlijk álles kunnen maken. Een website bouwer met expertise.

We tunen WordPress zo dat het zeer veilig en snel is. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

WordPress specialist

Een website die werkt

Een website moet werken en een website werkt pas echt goed als er een gebruiksvriendelijk webdesign is gemaakt. Jouw wensen en doelstellingen worden door onze designers vertaald naar ontwerpen die doen wat ze moeten doen. En mooi zijn, bovendien. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid in Google. De site moet immers leiden tot verkopen, contactmomenten of het downloaden van bijvoorbeeld een brochure.

Van bouw tot hosting

Omdat we het belangrijk vinden dat je gelijk aan de slag kunt met de website, testen we deze uitvoerig voor oplevering. We zorgen ervoor dat alles uitstekend werkt. Dit geldt ook voor de minder zichtbare zaken als beveiliging en hosting. Ook dit kan je bij ons onderbrengen. Zo heb je alles onder één dak.

Altijd snel geholpen

Wat we vaak terug horen van klanten die bij ons hun website laten maken? Dat we zo goed bereikbaar zijn. We antwoorden snel, adequaat en zorgvuldig op vragen en verwerken feedback binnen no time. Dat zijn we zo gewend en dat blijven we doen. Ook na oplevering. Beloofd.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA

Onderhoud van je website

Het is belangrijk dat je website goed onderhouden blijft. WordPress blijft zich ontwikkelen, net als de bijbehorende plugins. Je website kan daarin niet achterblijven. Je kan bijvoorbeeld veiligheidsissues krijgen, wanneer de website niet geüpdatet is. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date blijft. Dit doen we met een onderhoudspakket. Hierin is het ook mogelijk dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van je website. Zo kan je altijd een versie terugzetten, wanneer er iets aan de hand is. Meer over onderhoud weten? Bekijk hier de onderhoudspakketten.

newest-technology

Blijven optimaliseren

Meten is weten. Daarom bekijken we steeds hoe de website het doet en zoeken we continu naar manieren om nog meer resultaat te kunnen behalen. Lees meer over hoe we websites optimaliseren.

Website prestaties

Heldere tarieven

Een website laten maken kan bij ons vanaf 3500 euro. Je hebt dan een goede basis. Bij Nordique houdt dat in: vlekkeloze techniek, keuze uit verschillende ontwerpen en een website die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. En natuurlijk standaard responsive. Last but not least: je website staat binnen vier weken online. Meer is mogelijk. Heb je een blinde focus op resultaat, wil je een gedetailleerde online aanpak en een ontwerp op maat, dan kan dat bij ons vanaf 7500 euro. Binnen acht weken ben je live.

Ontzorgen

Website laten maken? Neem nu contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij jou helpen?

Benieuwd of we jou kunnen helpen met jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze standaard voor succesvolle websites.

Een succesvolle website voldoet aan een aantal voorwaarden, vinden wij. Die van Nordique in ieder geval wel. Vraag ons gerust om toelichting. Een website door Nordique is altijd:

Door de aanpak van Nordique hebben wij, naast een mooie snelle site, het inzicht gekregen in de marketing van de site. De aanpak van Nordique is meer dan de techniek. Er is een verhaal, een aanpak en het resultaat. Techniek is de ondersteuning voor een succesvolle website!

Jan Peter Kruiger, MAAK Techniek & Proces