WordPress-website laten bouwen? In Groningen kan het!

Wil jij een WordPress-website laten maken door ons? WordPress is het CMS waarop we bij Nordique vanaf dag 1 onze websites bouwen. Meer dan 445 miljoen websites wereldwijd zijn gebaseerd op dit populaire en gebruiksvriendelijke beheersysteem. Daarmee is dat het meest gebruikte en ondersteunde CMS ter wereld. En dus ook in Groningen.

WordPress-specialist

Nordique is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites. We hebben ervoor gekozen om voor elke website WordPress te gebruiken als basis. Daardoor zijn onze websites eenvoudig en efficiënt te beheren. Bovendien kunnen we daardoor relatief snel mooie en dus goed beheerbare websites maken.

Met behulp van dit populaire CMS hebben we in de afgelopen jaren al meer dan honderd nieuwe websites gebouwd.  We hebben ruime ervaring met het realiseren van sterk uiteenlopende klantwensen. Bovendien zijn we bovendien gespecialiseerd in veiligheid. We bouwen niet alleen je website. We helpen je ook om deze op een goede veilige manier te exploiteren. Samen halen we het maximale eruit.

WordPress-specialist
WordPress specialist

Maar wat is WordPress?

WordPress is een zogenaamd contentmanagementsysteem. Hiermee kun je een website maken én onderhouden. Toen het systeem werd gelanceerd kon je er een eenvoudig weblog mee maken. WordPress is echter inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig systeem. Geschikt voor het bouwen van iedere website.

Steeds meer bedrijven en merken zetten het in voor hun (corporate) website. Door de gebruiksvriendelijke opzet hoef je als eindgebruiker geen kennis hebben. Je hoeft niets weten van programmeertalen, databases of HTML om je website te kunnen vullen en onderhouden. Bovendien kun je je media eenvoudig beheren en aan je pagina koppelen. Ook is het systeem open-source waardoor je niet gebonden bent aan licentiekosten. In principe kunnen we binnen twee maanden al een compleet nieuwe website realiseren voor je.

Wat is WordPress

Maatwerk voor je WordPress-website

Van eenvoudige landingspagina tot meervoudige webshop met behulp van WooCommerce, niets is ons te gek. We werken bewust niet met bestaande of gekochte thema’s, maar kiezen altijd voor maatwerk. We willen ons niet laten beperken door de mogelijkheden van een bestaand thema, maar willen juist maximaal inspelen op jouw wensen als klant.

Een WordPress-website maken die goed presteert gaat verder dan installeren. Specifieke functionaliteit gaan we niet uit de weg. Ook adviseren we soms het gebruik van een bestaande plugin, mits veilig genoeg. Een plugin installeer je in no-time en is vaak naar jouw wensen aan te passen. Zo bouwden we al eerder een website met dealer login, meerdere platforms met verenigingsfunctionaliteit en zelfs een tool voor het uitzetten van klanttevredenheidsmetingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eenvoudig je WordPress-website beheren

Wanneer we voor jou een website bouwen vinden we het belangrijk dat je deze goed kunt beheren. Daarom staat beheerbaarheid bij ons altijd voorop, of we nou een website, webshop of gebruikersplatform voor je bouwen.

We inventariseren samen met jou wat beheerbaar moet zijn en wat niet. We vermijden zoveel mogelijk het gebruik van (gratis) WordPress plugins. Zo houden we je beheeromgeving schoon en overzichtelijk zodat jij je kunt focussen op je werk. Bij het opleveren van je website krijg je een introductie in het beheersysteem en hoe deze voor jouw website is ingericht en werkt. Daarnaast mag je altijd rekenen op onze ondersteuning.

WordPress beheren

Betere SEO

Als je het maximale uit je website wilt halen speelt SEO (vindbaarheid in Google) een belangrijke rol.

WordPress is het perfecte platform om je website te optimaliseren voor zoekmachines en verkeer via Google in het bijzonder. Dat gaat echter niet vanzelf. Zoekmachines stellen eisen aan je techniek, maar ook aan de inhoud van je website. Wij helpen je om daar het maximale uit te halen.

WordPress-SEO
Google Search

Veilig en betrouwbaar

We leven in een wereld waarin cybercrime aan de orde van de dag is. Een wereld waarin wetgeving omtrent privacy en de bescherming van persoonsgegevens steeds verder wordt aangescherpt om hier het hoofd aan te bieden.

In die wereld zijn wij er als online partner meer dan ooit verantwoordelijk voor om onze klanten adequaat te adviseren en te begeleiden op dit gebied. De software achter WordPress wordt met regelmaat geüpdatet om optimaal beveiligd te blijven. Maar onze service gaat verder.

WordPress-veiligheid

Updates en onderhoud

Als je website eenmaal klaar is, wil je dat deze altijd up-to-date en veilig is. Met onze onderhoudsservice lig je daar nooit meer wakker van. En we kunnen je onze service tegen scherpe tarieven aanbieden.

Je kunt kiezen uit speciale hosting, een onderhoudsabonnement of gebruik maken van ons pakket aan extra veiligheidsmaatregelen. Met een onderhoudsabonnement dragen wij zorg voor het up-to-date houden van je website en alle gebruikte plugins.

WordPress-onderhoud
Website prestaties

Webshop met WooCommerce

Wil je een webshop maken met WordPress? Dat kan! Dan is WooCommerce dé plugin bij uitstek. Met deze plugin kan je alles voor je webshop gereed maken. Vanaf de overzichtspagina tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen.

WooCommerce-webshop

Toepassingen

We zetten WordPress het meest in voor corporate websites. Daarnaast is het systeem ook bijzonder geschikt om een blog of nieuwswebsite mee te bouwen. Het systeem biedt standaard veel mogelijkheden om jouw blog naar eigen smaak volledig in te laten richten. Of je nu een website met actualiteiten voor je eigen organisatie wilt of een blog over beauty of lifestyle.

Daarnaast biedt WordPress ook een goede basis voor zogenaamde extranet-omgevingen. Stel je voor dat je klanten op jouw website in kunnen loggen om voor hen relevante informatie in te zien? De gebruikerssystematiek binnen WordPress is hiervoor het perfecte uitgangspunt. Wil je daar meer over weten? Schroom niet om contact op te nemen.

WordPress koppelingen

Goede hosting is key

Bij Nordique vinden we goede hosting voor je WordPress-website cruciaal. Een goedkoop hostingpakketje voor een paar tientjes per jaar is leuk, maar niet voldoende als je het beste eruit wilt halen.

Google stelt hoge eisen aan de techniek en snelheid van je website. Op een goedkoop hostingpakket beland je vaak met vele andere websites op dezelfde hostingomgeving. Hierdoor heb je al geen controle over wat voor soort websites er naast de jouwe staan, waardoor je simpelweg extra risico loopt om gehackt te worden. Bovendien kan het plaatsen van veel websites op dezelfde omgeving flink negatieve invloed hebben op je laadtijd.

Bij Nordique hebben we controle over welke websites waar draaien en maken we samen met jou de juiste hostingkeuze. Veiligheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel, dus je hoeft nooit bang zijn dat jouw website naast een onveilige website belandt. Bovendien beperken we het aantal websites per server om zo te voorkomen dat er snelheidsproblemen optreden.

Wat is WordPress

WordPress-koppelingen

WordPress kan je aan veel systemen en tools koppelen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wil je de leads doorschieten vanuit je website naar jouw CRM? Dat kan. Wil je kandidaten (sollicitanten) automatisch in jouw recruitment-tool krijgen? Ook geen probleem. Door je CMS en bedrijfsspecifieke tools te koppelen, kan je veel tijd besparen. Je hoeft dan niets meer met de hand over te typen. Dat is ook nog eens foutgevoelig.

Kortom:

  • Koppel je CMS (WP) aan bijv. je CRM-, HRM- of ERP-systeem;
  • Bespaar veel tijd door het handwerk te automatiseren;
  • Voorkom fouten en loop dus minder risico;
  • Bespaar geld op lange termijn.

Voorbeelden van mogelijke koppelingen:

WordPress