WordPress SEO

WordPress SEO is erg belangrijk wanneer je maximale vindbaarheid uit je website wilt halen. Dit CMS is een prima basis en vormt het perfecte platform om je website te optimaliseren voor zoekmachines. En Google in het bijzonder. Dat gaat echter niet vanzelf. Zoekmachines stellen eisen aan je techniek, maar ook aan de inhoud van je site. Wij helpen je om het maximale uit de vindbaarheid van je WordPress website te halen.

Feilloze techniek

Als je aan de slag wilt met het optimaliseren van je site om beter gevonden te worden, is het belangrijk dat je website technisch tip-top in orde is. Zoekmachines stellen een flink aantal eisen aan je techniek. Door aan deze eisen te voldoen laat je zien dat je website optimaal is ingericht. Bedoeld om bezoekers zo snel mogelijk naar voor hen relevante inhoud te leiden.

Bij het bouwen van onze websites houden we hier al rekening mee. Heb je je website niet door ons laten bouwen? Of wil je net dat beetje extra eruit halen qua vindbaarheid? Dan brengen wij voor je in kaart waar mogelijke verbeterpunten op technisch vlak liggen. Omdat we WordPress tot in de puntjes kennen, weten we precies hoe je technische het maximale uit je WordPress-website kunt halen. Een goede technische basis biedt je vervolgens de kans om volledig te focussen op sterke inhoud.

Sterke content

Als je techniek eenmaal op orde is, zul je aan de slag moeten met je inhoud. Zoekmachines beoordelen je website steeds meer op relevantie. Zie een zoekmachine als een kunstmatige bezoeker. Zo’n bezoeker heeft een vraag of probleem en zoekt daar informatie over, liefst verstrekt door een betrouwbare en relevante bron. We helpen je graag om in kaart te brengen waar de focus moet liggen voor jouw content. WordPress biedt vervolgens de nodige tools om je inhoud zo te schrijven dat deze in theorie goed vindbaar is. Hier maken we je graag wegwijs in.

 

WordPress beheren

Meer waardevolle bezoekers

Wil je meer waardevolle bezoekers naar je website trekken? Dan is het slim om te investeren in zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Wij zijn specialisten op het gebied van WordPress SEO en werken voor al onze klanten aan een optimale vindbaarheid. In de praktijk betekent dit dat we continu bezig zijn met het doen van technische aanpassingen, contentadvies geven en inzetten op relevante verwijzingen vanaf andere websites. Alles om waardevolle bezoekers te trekken.

WordPress SEO