Boost je online verkoop met onze webshops

Bij Nordique begrijpen we dat een webshop veel meer is dan alleen een online winkel. Het is het digitale hart van jouw onderneming, een plek waar klanten interactie hebben met jouw merk en jouw producten ontdekken. Daarom creëren we webshops die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor conversie.

Een webshop op maat

Elke onderneming is uniek, en zo ook onze aanpak. We realiseren webshops die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit en klantbehoeften. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, wij zorgen ervoor dat jouw webshop een perfecte weerspiegeling is van jouw merk.

Wat zijn de kosten

Geoptimaliseerd voor SEO en mobiel

Vindbaarheid is essentieel. Daarom optimaliseren wij jouw webshop voor zoekmachines (SEO), zodat jouw producten en diensten gemakkelijk gevonden worden. Bovendien garanderen we dat jouw webshop naadloos functioneert op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Google Search

Integratie en Functionaliteit

Onze webshops bieden talloze mogelijkheden voor integratie met verschillende systemen zoals voorraadbeheer, betaling gateways en CRM-systemen. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte bedrijfsvoering, terwijl je waardevolle inzichten krijgt in klantgedrag en -voorkeuren.

Ondersteuning en groei

Bij Nordique stoppen we niet bij het opleveren van je webshop. Wij adviseren en ondersteunen doorlopend om ervoor te zorgen dat jouw shop blijft groeien. Ons doel is jouw korte en langetermijn succes.

WordPress koppelingen