Geoptimaliseerde B2B webshops voor complexe zakelijke behoeften

Bij Nordique begrijpen we dat B2B e-commerce een specifieke aanpak vereist die verschilt van B2C e-commerce. Terwijl veel e-commerceoplossingen oorspronkelijk zijn ontwikkeld met B2C in gedachten, bieden wij gespecialiseerde B2B webshops die zijn afgestemd op de complexe en gevarieerde eisen van de zakelijke markt.

Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen B2B en B2C e-commerce?

  • Gemeenschappelijke behoeften: Zowel B2B als B2C klanten hebben behoefte aan selfservice en verwachten een efficiënt, transparant en gebruiksvriendelijk proces.
  • Unieke B2B vereisten: B2B klanten hebben vaak te maken met goedkeuringsprocessen, individuele klantafspraken en een gerichter zoekgedrag. Dit vraagt om webshops met geavanceerde functionaliteiten zoals offertesupport, prijs- en conditiemanagement, en complexe zoek- en filteropties.

Jouw keuze voor een B2B webshop

  • Standalone opties: Voor bedrijven met een beperkter assortiment bieden we standalone B2B webshops die op maat gemaakte prijzen en offertes ondersteunen.
  • Geïntegreerde oplossingen: Voor bedrijven met een ruim assortiment maken we webshops die naadloos integreren met bestaande ERP-, CRM-, of PIM-systemen, en bieden we een integraal B2B-platform voor een complete beheerervaring.
  • Uitgebreid klantportaal: Onze B2B webshops omvatten uitgebreide klantportaalfuncties zoals bestelhistorie, herhaalorders, factuurdownloads, orderstatus, retouraanmeldingen en toegang tot belangrijke documenten.

Efficiënte en gebruiksvriendelijke B2B webshops

Onze B2B webshops zijn ontworpen om bijvoorbeeld de inkoopprocessen van vaste klanten te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verhogen. We zorgen voor een naadloze koopervaring met functies als bulkbestellingen, aangepaste prijsstelling en geavanceerd accountbeheer.

Veiligheid en betrouwbaarheid in B2B e-commerce

De veiligheid van klantgegevens en transacties is bij Nordique van het grootste belang. Wij implementeren de strengste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw B2B webshop veilig en betrouwbaar is.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA