Diensten

Vlekkeloze techniek gecombineerd met een juiste strategie: dat is de basis voor succesvolle digitale oplossingen. Een oplossing die perfect aansluit bij de doelen van je organisatie. En die van een jaloersmakende kwaliteit is. Dat is wat we doen en daarom focussen wij ons op websites, webshops, klantportalen en maatwerkapplicaties.

Websites

Vaak is een website het eerste contactpunt met potentiële klanten. Bij Nordique begrijpen we het belang van deze eerste indruk. Daarom specialiseren we ons in webontwikkeling die jouw unieke merkverhaal vertelt, terwijl we een naadloze gebruikerservaring bieden.

Meer informatie
Responsive websites en webdesign

Webshops

Bij Nordique begrijpen we dat een webshop veel meer is dan alleen een online winkel. Het is het digitale hart van jouw onderneming, een plek waar klanten interactie hebben met jouw merk en jouw producten ontdekken. Daarom creëren we webshops die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor conversie.

Meer informatie
Wat zijn de kosten

Klantportalen

Klantportalen zijn een essentieel instrument in het digitale tijdperk, en bij Nordique zijn we gespecialiseerd in het creëren van portalen die de klantervaring naar een hoger niveau tillen. Onze klantportalen bieden een centrale locatie waar gebruikers informatie kunnen vinden, producten kunnen (na)bestellen, en hun vragen beantwoord zien. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van jouw bedrijf, maar leidt ook tot verhoogde klanttevredenheid en potentieel hogere omzet.

Meer informatie

Maatwerkapplicaties

In een wereld waar standaardoplossingen vaak tekortschieten, biedt Nordique maatwerkapplicaties die precies voldoen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met eigen processen en uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij applicaties op maat die naadloos integreren met jouw bestaande systemen en processen, resulterend in verbeterde efficiëntie, productiviteit, verlaging van kosten en verhoogde klanttevredenheid.

Meer informatie
Website prestaties