Goed werk zegt zich voort en veel collega energiebedrijven sloten zich bij Nordique aan. Veel regionaal gevestigde bedrijven, niet helemaal verwonderlijk met Groningen als energieprovincie van Nederland. Bovendien is Groningen een studentenstad met een levendige omgeving voor startende bedrijven, ook in de energiesector. Met New Energy Coalition als trekker van de energietransitie. En met NortH2 als grootste groene waterstofproject in de Eemshaven.

Nordique bouwt niet alleen websites en maatwerkoplossingen maar heeft ook de expertise om data uit te lezen uit OI zoals omvormers, laadpalen en IoT apparatuur. Deze data zie je bijvoorbeeld terug in dashboards zodat er real-time inzage is in de prestaties van deze apparatuur. Het is ook mogelijk om deze data in webapplicaties te bewerken om zo automatisch een actie te genereren als de data daartoe aanleiding geeft.

Omdat AI ook hier steeds meer van belang wordt, implementeren we koppelingen met ChatGPT of andere AI bots in onze weboplossingen.  

Een mooie uitdaging: New Energy Coalition

Doelgroepen van drie verschillende bedrijven aanspreken in één website; dat was voor New Energy Coalition het primaire doel. Geen gemakkelijke taak, maar een mooie uitdaging die we niet uit de weg gaan. Met veel succes tot gevolg. Lees verder hoe we tot dit succes zijn gekomen!

Lees meer over deze uitdaging
New Energy Coalition