Wat we doen?

Wij bouwen steengoede websites, webshops en maatwerk software voor organisaties.

Wij stellen de vraag áchter de vraag

Een succesvolle website, webshop of software op maat begint met online strategie. Door samen na te denken over jouw doelgroep en haar informatiebehoefte, maak je een gedegen start voor de opbouw van je product. Samen met je online doelstellingen en propositie stellen we de structuur vast.

Target

Vlekkeloze techniek met WordPress

Wij bouwen websites met het contentmanagementsysteem WordPress. Dit systeem is open source en is de motor achter 43% van de websites wereldwijd. Het is flexibel, altijd in ontwikkeling en toch makkelijk te beheren. We kiezen bewust voor dit ene systeem: zo zijn we altijd helemaal thuis in alles wat WordPress kan. En WordPress kan bijna alles. Dat maakt dat we eigenlijk àlles kunnen maken. Specialisten, dus.

Bewust van veiligheid

Wellicht niet iets waar je snel aan denkt, maar ook jouw website kan gehackt worden. Hierbij kunnen de data die je verzameld hebt gestolen worden. Niet fijn, zacht gezegd. Daarom denken wij met je mee over optimale beveiliging van jouw website. Ook de ontwikkelingen omtrent wetgeving houden wij voor je in de gaten. Dan kan jij je concentreren op andere zaken.

Password protect

Gebruiksvriendelijkheid

Om ervoor te zorgen dat bezoekers op je website blijven en jij je gestelde doelen behaalt, is gebruiksvriendelijkheid essentieel. Wij helpen je de informatiebehoefte van je doelgroep te vertalen naar de juiste inrichting en navigatie op je website. Maar gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk ook belangrijk voor de beheerder. Jij dus. WordPress is hiervoor uitermate geschikt. Het enige wat wij doen is deze slim en goed voor jou als beheerder in te richten.