Waarom jij wilt werken bij Nordique

Er zijn meer webbouwers die WordPress-websites bouwen. Waarom zou je dan kiezen voor Nordique? Dat leggen wij jou graag uit!

Mooie locatie en inspirerend kantoor

We zijn gevestigd aan de Noorddijkerweg in Groningen. Als je bij ons de hoek om gaat, loop je regelrecht de natuur in. Heerlijk rustgevend voor een korte wandeling tijdens je middagpauze. Even weg achter je schermen. Loop je de andere kant op, ben je met een paar minuutjes in Winkelcentrum Lewenborg. Erg handig als je toevallig je lunch vergeten bent, dat overkomt de besten 😉

Ook binnen houden we van groen, want we zorgen goed voor onze mensen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen minder gestrest zijn in een ruimte vol levend groen dan in een ruimte zonder planten, terwijl ze aan een moeilijke opdracht werkten. Daarnaast verbeteren planten de luchtkwaliteit en stimuleren ze creativiteit. Inspirerend dus.

Bekijk onze vacatures

Onze werknemers over werken bij Nordique

 • Kelly:

  Toen ik Nordique leerde kennen, was het gevoel meteen goed. Hier voelde ik me direct op mijn plek. Als front- en back-end developer vind ik het geweldig om mee te mogen groeien met een ambitieus bedrijf.

  Wil jij ook collega van Kelly worden? Bekijk onze vacatures!

  Bekijk de vacatures
 • Toine:

  Als allrounder die van hard en slim werken houdt, krijg ik bij Nordique alle ruimte om in mijn kracht te staan. Er is veel oog voor kwaliteit, voor zowel de klant als het team en dat zie je overal in terug.

  Wil jij ook collega van Toine worden? Bekijk onze vacatures!

  Bekijk de vacatures

Oog voor persoonlijke ontwikkeling

Als iedereen beter wordt in zijn of haar werk, kunnen we als bedrijf makkelijker groeien. Maar je kan pas beter worden qua skills, als je goed in je vel zit. Daarom is er bij Nordique niet alleen aandacht voor je skillset, maar met name ook voor jou als persoon en je talent. Niet alleen hebben we als collega’s oog voor elkaar, we kijken ook graag samen naar een manier van werken die bij je past. Alles zodat jij fluitend naar je werk gaat.

Lees hier meer over jouw talent en Nordique
Icon persoonlijke groei

Nog een paar niet onbelangrijke punten:

Naast dat wij op een mooie locatie zitten tussen natuur en Stad, heb je hier nog veel meer voordelen. Als je werkt bij Nordique dan:

 • Werk je in het leukste team van Groningen 😉
 • Werk je op een MacBook met schermen naar keuze
 • Heb je goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris
 • Ga je ieder kwartaal op teamuitje
 • Drink je iedere vrijdag een drankje met de vrijmibo
 • Ga je de strijd aan met je collega’s op de pingpongtafel
 • Geniet je eens per maand van een heerlijk broodje tijdens de innovatiesessie

Werken voor de leukste klanten

Bij Nordique werken we voor een breed scala aan klanten, maar alle klanten hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal een gezonde drive om samen het gewenste resultaat te halen. Het gewenste resultaat wordt behaald doordat wij de kwaliteit waarborgen. Dit doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij willen altijd en overal een topresultaat afleveren.

Of het nu draait om bestellingen in een webshop, meer inschrijvingen, meer offerteaanvragen of een betere informatievoorziening, we doen het samen! We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar een aantal cases, zodat je een beeld kunt vormen wat je kunt verwachten. Bekijk dan onze succesverhalen.

Bekijk succesverhalen
MEE Groningen

Nordique biedt ons een hoge kwaliteit website en een steeds verder doorontwikkelde en prettige applicatie. Dankzij maatwerk hebben we de mogelijkheid om alles zo op te zetten en in te richten dat het compleet op onze bedrijfsprocessen is afgestemd.

Lennart Groenewold, Floer