Waarom jij wilt werken bij Nordique

Er zijn natuurlijk meer webbouwers die WordPress websites bouwen, of bureaus die SEO en SEA doen. Waarom zou je dan kiezen voor Nordique? Dat leggen wij jou graag uit!

Mooie locatie en inspirerend kantoor

We zijn gevestigd aan de Noorddijkerweg in Groningen. Als je bij ons de hoek om gaat, loop je regelrecht de natuur in. Heerlijk rustgevend voor een korte wandeling tijdens je middagpauze. Even weg achter je schermen. Loop je de andere kant op, ben je met een paar minuutjes in Winkelcentrum Lewenborg. Erg handig als je toevallig je lunch vergeten bent, dat overkomt de besten 😉

Ook binnen houden we van groen, want we zorgen goed voor onze mensen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen minder gestrest waren in een ruimte vol levend groen dan de mensen die in de ruimte zaten zonder planten, terwijl ze aan een moeilijke opdracht werkten. Daarnaast verbeteren planten de luchtkwaliteit en stimuleren ze creativiteit. Inspirerend dus.

Bekijk onze vacatures

Onze werknemers over werken bij Nordique

 • Kelly:

  Toen ik Nordique leerde kennen, had ik hier gelijk een goed gevoel over. Hier voelde ik me direct op mijn plek. Als beginnend front- en backend developer vind ik het geweldig om mee te mogen groeien met een ambitieus bedrijf.

  Wil jij ook collega van Kelly worden? Bekijk onze vacatures!

  Bekijk de vacatures
  Kelly Dekker - Nordique
 • Jeroen:

  Bij Nordique wilde ik me graag verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Doordat ik de ruimte kreeg, heb ik dit ook kunnen doen. En ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!

  Wil jij ook collega van Jeroen worden? Bekijk onze vacatures!

  Bekijk de vacatures
  Jeroen Zwart - Nordique

Oog voor persoonlijke ontwikkeling

Als iedereen beter wordt in zijn of haar werk, kunnen we als bedrijf makkelijker groeien. Maar je kan pas beter worden qua skills, als je goed in je vel zit. Daarom is er bij Nordique niet alleen aandacht voor je skillset, maar met name ook voor jou als persoon en je talent. Niet alleen hebben we als collega’s oog voor elkaar, we kijken ook graag samen naar een manier van werken die bij je past. Alles zodat jij fluitend naar je werk gaat.

Lees hier meer over jouw talent en Nordique
Icon persoonlijke groei

Nog een paar niet onbelangrijke punten:

Naast dat wij op een mooie locatie zitten tussen natuur en Stad, heb je hier nog veel meer voordelen. Als je werkt bij Nordique dan:

 • Werk je in het leukste team van Groningen 😉
 • Werk je op een MacBook met schermen naar keuze
 • Heb je goede arbeidsvoorwaarden en goed salaris
 • Ga je ieder kwartaal op teamuitje
 • Drink je iedere vrijdag een drankje met de vrijmibo
 • Ga je de strijd aan met je collega’s op de pingpongtafel of tafelvoetbaltafel
 • Streef je naar de hoogste kwaliteit bij toffe projecten
 • Geniet je eens per maand van een heerlijk broodje tijdens de innovatiesessie
 • Lunch je elke maandag met onze vrienden van Bol ICT.

Werken voor de leukste klanten

Bij Nordique werken we voor een breed scala aan klanten, maar alle klanten hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal een gezonde drive om samen het gewenste resultaat te halen. Het gewenste resultaat wordt behaald doordat wij bij Nordique kwaliteit waarborgen. Dit doen wij door samen verantwoordelijk te zijn voor het topresultaat wat wij altijd aan onze klanten willen leveren.

Of het nu draait om bestellingen in een webshop, meer inschrijvingen, meer offerteaanvragen of om een betere informatievoorziening, we doen het samen! We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar een aantal cases, zodat je een beeld kunt vormen wat je kan verwachten. Bekijk dan onze succesverhalen.

Bekijk succesverhalen
MEE Groningen

Wij zijn erg blij met hoe de website er nu staat. Samen met Nordique hebben we grote stappen gezet in de optimalisatie van de website. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke, goed uitziende en stabiele website. In Nordique hebben we een betrokken partner gevonden die met ons meedenkt, maar ook de techniek kan leveren die nodig is. Een perfecte combinatie!

Jennifer Nitters, AOG