Branches

Er zijn diverse branches waar we ervaring mee hebben. Van de zorg tot de maakindustrie, van de zakelijke dienstverlening tot onderwijs en overheid.

Maakindustrie

De maakindustrie bevindt zich in een snel veranderende wereld. Interne focus op efficiency en de verdere automatisering van processen om een constante kwaliteit te leveren.

Meer informatie
Maakindustrie

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening (ook wel business-2-business genoemd) is erg breed. Nordique heeft ervaring met diverse uiteenlopende klanten, van sloopbedrijven tot personeelsplanners en van ingenieursbureaus tot aan accountants.

Meer informatie
Zakelijke dienstverlening

Zorg

De zorgbranche brengt andere zaken met zich mee, ten opzichte van andere branches. Toegankelijkheid en privacy zijn in de zorg zeer belangrijk. Dat moet worden meegenomen in de online uitingen.

Meer informatie
Zorg

Onderwijs en overheid

In de onderwijs -en overheidssector is het belangrijk om online actief te zijn. Inschrijvingen voor leergangen of kennissessies zijn. Met Nordique hebben we diverse websites ontwikkeld voor deze branche.

Meer informatie
Onderwijs en overheid

Retail

Een andere branche die ook erg breed is is de retailbranche (B2C). Hierin vallen winkels, maar ook webshops of een wellnesscentrum. Nordique heeft brede ervaring in de B2C-branche.

Meer informatie
Retail

Als niet alledaagse klant met een mega kritisch oog voor vormgevingsdetails, zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking met het Nordique-team en uiteraard supertrots op het resultaat.

René Blokzijl, Dizain