Branches

Er zijn diverse branches waar we ervaring mee hebben. Van de zorg tot de maakindustrie, van de zakelijke dienstverlening tot onderwijs en overheid.

Maakindustrie

De maakindustrie bevindt zich in een snel veranderende wereld. Intern focus op efficiency en de verdere automatisering van processen om een constante kwaliteit te leveren.

Meer informatie
Maakindustrie

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening (ook wel business-2-business genoemd) is erg breed. Nordique heeft ervaring met diverse uiteenlopende klanten, van sloopbedrijven tot personeelsplanning en van ingenieursbureaus tot aan accountants.

Meer informatie
Zakelijke dienstverlening

Zorg

De zorgbranche brengt andere zaken met zich mee, ten opzichte van andere branches. De toegankelijkheid en privacy zijn in de zorg bijvoorbeeld zeer belangrijk. Dat moet ook worden meegenomen in de online uitingen.

Meer informatie
Zorg

Onderwijs en overheid

In de branche onderwijs en overheid is het belangrijk om online actief te zijn. Dit kunnen inschrijvingen voor leergangen zijn, maar ook bepaalde kennissessies. Met Nordique hebben we diverse websites ontwikkeld voor deze branche.

Meer informatie
Onderwijs en overheid

Retail

Een brede branche is de retailbranche (B2C). Hierin vallen bijvoorbeeld natuurlijk retailers, maar ook webshops of een spa. Nordique heeft brede ervaring in de B2C-branche.

Meer informatie
Retail

In een aantal weken wilden we deze site realiseren. Daarmee hebben we Nordique een pittige klus gegeven, ze hebben ons daarbij veel werk uit handen genomen.

Evelien van de Glind, Fair Trade Original