Beveilig je persoonsgegevens met 2-factor authenticatie

Als gewaardeerde klant van Nordique begrijpen we hoe belangrijk het is om de persoonsgegevens op jouw website of webshop veilig te bewaren. Denk aan formulierinzendingen, gegevens van klanten, wachtwoorden of andere gevoelige data.

Bij Nordique nemen we jouw veiligheid serieus en bieden we volledige ondersteuning. Met een onderhoudscontract omvat onze aanpak standaard veiligheidsmaatregelen voor websites en webshops, inclusief regelmatig onderhoud en een veilige hostingomgeving. Daarnaast treffen we nog andere maatregelen, maar we kunnen niet alles prijsgeven om de veiligheid te waarborgen ūüėČ

Bescherming met 2-factor authenticatie (2FA)

Om je Content Management Systeem (CMS) extra goed te beveiligen, raden we je aan om 2-factor authenticatie (2FA) toe te voegen voor beheerders. Met 2FA voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je inlogproces, door naast je gebruikersnaam en wachtwoord een unieke code in te voeren. Deze code ontvang je via e-mail of kun je genereren met een authenticatie-app zoals Google Authenticator.

Vanaf 1 september wordt 2-factor authenticatie (2FA) verplicht voor extra beveiliging. Met unieke codes naast je inloggegevens, houd je ongewenste indringers buiten de deur. Gebruikers na april 2023 zijn al beschermd, dus geen actie nodig. Zonder 2FA? Vanaf 1 september wordt het bij inloggen elke twee weken gevraagd alsnog in te voeren.

Je website volledig veilig 

Naast 2FA bieden we een éénmalige securityscheck aan om ervoor te zorgen dat jouw website geen kwetsbaarheden heeft die inbrekers binnen kunnen laten. We controleren op de aanwezigheid van Malware in de bestanden, scannen of je website voorkomt op bekende blacklists (Google, Eset, Norton, etc.) en controleren de logbestanden van je website op onregelmatigheden.

Speciale aanbieding

Profiteer nu van onze waardevolle beveiligingsmaatregelen voor een eenmalige investering van¬†‚ā¨ 297,-. Deze speciale prijs is verlengd tot en met 31 oktober 2023.

Bescherm jouw gegevens nu!

Meld je eenvoudig aan via de button hieronder. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende info

Het implementeren van 2FA is tegenwoordig de nieuwe standaard en is verplicht als je een cybersecurityverzekering hebt of overweegt af te sluiten. Houd er rekening mee dat 2FA alleen van toepassing is op gebruikers met de rol ‘beheerder’. Voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden.

Aanmelden

Aanvragen 2-factor authenticatie

 • Vul hier de URL's in van de websites of shops waarvoor je 2FA wilt laten inbouwen. Eventuele vragen/opmerkingen kan je hier ook kwijt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2FA

Wat gaat er dan gebeuren?

 1. Geef je gegevens door via onze site
  Vul het aanmeldformulier in op onze site en we plannen het spoedig in.
 2. We bouwen het in bij je site of shop
  De 2FA wordt ingebouwd voor de gebruikers met de rol ‘beheerder’.
 3. Je krijgt een mail met instructies
  We laten het weten als het klaar is en sturen je een mail met instructies.