Kennissessies

We vinden het belangrijk om onze kennis te delen met klanten en relaties. Samen bereik je immers de beste resultaten. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies. Deze vinden plaats bij ons op kantoor en zijn gratis bij te wonen.

Kennissessie 1: AVG

Datum: 8 mei 2018

Wat betekent AVG voor je website? Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Persoonsgegevens van kracht gegaan. Om ondernemers bij te staan met voorlichting rond de AVG en welke concrete maatregelen je dient te nemen, organiseert Nordique een seminar rond dit onderwerp.

Checklist

Kennissessie 2: de basis van SEO

Datum: 22 november 2018

Hoe zorg je ervoor dat je vindbaar bent voor jouw klanten in Google? Sta je eigenlijk wel écht bovenaan in Google, of denk je dat? Welke invloed kan je hierop uitoefenen om wél bovenaan te komen? Tijdens deze kennissessie gaan we in op deze en andere zaken rondom het verbeteren van de vindbaarheid van je website (SEO). Wanneer ga je optimaliseren op de vindbaarheid? Welke stappen neem je dan? En wat kan je hier zelf in doen?

Naar aanleiding van deze kennissessie is er een artikel geplaatst in de Consigne

Google en SEO

Kennissessie 3: Google Analytics

Datum: 28 maart 2018

Veel beheerders zijn onbekend met de mogelijkheden van Google Analytics en schrikken soms van de vele opties. Wat betekenen de cijfers? Welke cijfers zijn relevant? Wat kan je met de informatie?

Website prestaties

Onze webshop is opnieuw ingericht door Nordique. Daarover zijn wij zeer tevreden! Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er wordt proactief meegedacht over verbeteringen. Wij zijn erg blij met de samenwerking.

Peter Meems, EMDR Kit