Nordique lanceert koppeling met Simplicate voor perfecte leadgeneratie

In samenwerking met Simplicate heeft webbouwer Nordique een unieke koppeling ontwikkeld die er voor zorgt dat ondernemers geen enkele lead meer mislopen. Voor het eerst kunnen organisaties die werken met Simplicate automatisch leads vanuit hun website opslaan binnen dit systeem. Dit betekent dat als een websitebezoeker bijvoorbeeld een formulier invult, de betreffende gegevens automatisch ook in Simplicate staan. Zonder tussenstap.

Nordique vindt deze ontwikkeling belangrijk, maar vooral ook het begin van meer automatisering: “Het wordt steeds belangrijker om systemen te koppelen. Het kost minder tijd en is veel minder foutgevoelig. Dat wat je kan automatiseren zou je moeten automatiseren, vinden wij,” aldus Geert Smit van Nordique. Wat Nordique betreft dus een eerste stap naar meer efficiënte koppelingen. En doordat ze zelf met Simplicate werken, kennen ze de meerwaarde van een goed werkend, geautomatiseerd proces als geen ander.

Simplicate deelt deze mening: “Wij geloven heel sterk in het automatiseren en digitaliseren van processen binnen bedrijven. Dat is waar ons pakket op is gebaseerd en we vinden het belangrijk om aan te sluiten op zoveel mogelijk pakketten. De integratie met websites zoals nu met Nordique is een belangrijke stap in het uitbreiden en onder de aandacht brengen van de kracht van automatisering” vertelt Peter Hager van Simplicate. Beide Groninger bedrijven zijn snel groeiend en werken intensief samen om MKB bedrijven efficiënter te laten werken.

Simplicate bedrijfssoftware met een sterke focus op Customer Relations Management ontving onlangs een investering van een miljoen euro van de NOM om haar software verder door te ontwikkelen en haar marktpositie te verstevigen. Nordique ontwikkelt resultaatgerichte websites voor ondernemers in het MKB en in opdracht van bureaus. Zij werken voor klanten als AOG School of Management, Dizain, RTV Noord en Jet-Stream.

Meer informatie over deze koppeling? Neem contact op met Henk Bol via 050 211 0020 of via h.bol@nordique.nl.

 


Gerelateerde artikelen


  • Algemeen
  • Internetstrategie
  • Webshop
  • WordPress

De kracht van WordPress gecombineerd met Laravel

Bij Nordique begrijpen we dat jouw weboplossing méér is dan een online visitekaartje. Met het juiste platform kun je complexe functionaliteiten integreren, zoals koppelingen naar een CRM of ERP-pakket. Maar hoe kies je het beste platform voor je zakelijke behoeften?  Wat als we je vertellen dat je het gebruiksgemak van WordPress kunt combineren met de […]

  • Algemeen