Scan jouw website hier!

Vul onderstaande invoervelden in en ontdek hoe jouw website scoort in Google! Binnen enkele minuten krijg je per e-mail een overzichtelijk rapport van de resultaten van de scan.

Uiteraard is dit een gratis service van Nordique!

Het rapport

Na het invullen van bovenstaand formulier wordt jouw website automatisch nagelopen op een aantal kritische ‘punten’. De beoordeling van deze punten bepalen jouw prestaties in Google: hoe hoger de scores zijn die jouw website haalt, hoe beter jouw website via Google te vinden is.

De punten die beoordeeld worden zijn onder andere het aantal technische fouten die zich aan de ‘achterkant’ van jouw website voordoen. Zelf merk je vaak weinig tot niets van deze fouten, maar Google ziet ze wel. Google bepaalt vervolgens per zoekopdracht welke website bovenaan in de resultaten staat, welke op de tweede plek, enzovoorts. Hoe meer technische fouten op jouw website te vinden zijn, hoe verder je afzakt.

Uiteraard wil jij dat jouw website zo hoog mogelijk in Google scoort, want een hogere positie is inherent aan meer websitebezoekers. Dit leidt uiteindelijk tot meer omzet en/of een hoger rendement uit jouw website.

Resultaten

Het rapport dat je ontvangt is heel overzichtelijk. Toch kunnen wij ons voorstellen dat niet alle informatie begrijpelijk is voor mensen die niet dagelijks met websites werken. Daarom voorzien wij ieder rapport van ons telefoonnummer en ons e-mailadres. Indien er vragen zijn over de inhoud van het rapport, kun je altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Hij of zij vertelt je graag meer over de uitkomst van het rapport en over hetgeen jij zelf kunt doen om jouw website te verbeteren.

Ook dit is helemaal gratis en is een van de services van Nordique.

Contact

Indien je andere vragen hebt over jouw huidige website of wil je weten wat SEO voor jouw website kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag vrijblijvend op weg.