AOG – steengoede opleidingen via een steengoede website

Vernieuwde website

Toen AOG School of Management bij ons aanklopte, hebben we alles in de strijd gegooid om te laten zien dat een verdere zoektocht niet nodig was. Met succes.

AOG was op zoek naar een betrokken partner die niet alleen technisch sterk was, maar ook haar kennis en expertise wilde inzetten om het resultaat van de website naar een volgend niveau te tillen. Vanuit eigen kennis en ervaring hadden ze een ideeën ten aanzien van de performance en gebruiksvriendelijkheid van de website en ze wilden hiermee graag aan de slag.

Logo AOG

Werk aan de winkel

Na een grondige analyse hebben we een plan gemaakt om de basale aspecten aan te pakken zoals website-snelheid, stabiliteit en uiteraard het gedrag op andere devices zoals mobiel of tablet. Bij het doorontwikkelen van de bestaande website liepen we tegen bepaalde grenzen aan, waardoor we uiteindelijk hebben besloten de website in zijn geheel opnieuw te ontwikkelen, maar wel vanuit bestaande data en heuristiek.

Aan de lay-out hoefde niet veel te gebeuren, vonden we allemaal. Maar de “achterkant” moest grondig worden aangepakt. Een vlekkeloze techniek is ontzettend belangrijk, want dit werkt op alles aspecten van de website door. De gebruikerservaring, performance, vindbaarheid en veiligheid.

Responsive websites en webdesign

Nieuwe website AOG.nl

Inmiddels is de nieuwe website live gegaan. Nu die techniek helemaal is gladgetrokken en ook de voorkant toch een beetje is opgefrist, gaan we verder meten, analyseren, evalueren en doorontwikkelen. Een analyse van de belangrijkste pagina’s en hun prestaties gaf al mooie inzichten die we nu concreet kunnen gaan aanpakken.

Het genoegen was gelukkig geheel wederzijds; AOG was blij met de samenwerking en wil deze graag voortzetten. Zo gaan we samen voor nog meer resultaat.

AOG website