Nieuwe bedrijfsnaam zichtbaar maken voor Date Hoiting

Hoe maak je een nieuwe bedrijfsnaam online goed zichtbaar? Een website die jouw kwaliteiten goed toelicht en waarin alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Samen met Date Hoiting zijn we op zoek gegaan naar de beste oplossing binnen het budget.

De klant

Date Hoiting advies & regie helpt organisaties om een ambitieuze richting te kiezen en concrete stappen te zetten om het doel te bereiken. Succes wat je samen deelt is de beste motivatie voor verandering. Zo bouwt Date aan een netwerk van tevreden klanten, partners en leveranciers.

Logo Date Hoiting

De uitdaging

Date Hoiting wilde zijn nieuwe bedrijfsnaam graag in een keer goed online zichtbaar maken. Met een website waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen, zodat iedereen weet dat je voor daadkracht bij Date moet zijn.

De website moet informeren en contact leggen. Wanneer je op de website terecht komt, moet het vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Dit in combinatie met goede informatieverstrekking zou aanleiding moeten geven tot contact.

Een ander belangrijk criterium was dat de website SEO-technisch goed gebouwd is, zodat het goed gelezen kan worden door zoekmachines. De uitdaging van het project was om alle wensen te realiseren binnen een beperkt budget.

Website Date Hoiting

De oplossing

Om de merkidentiteit te versterken is er een puzzelanimatie gemaakt. De animatie bestaat uit negen puzzelstukjes die op zijn plek vallen.

Op de homepagina kunnen bezoekers een globaal idee krijgen van de geboden diensten. De ‘onepager‘ is uitgebreid met extra pagina’s, zodat er doorgeklikt kan worden voor meer specifieke informatie. Vervolgens kan er eenvoudig contact worden opgenomen. De website bevat namelijk twee duidelijke call to actions (CTA’s): ‘neem contact op’ en ‘plan een afspraak in’. Met een klik op de contact button scroll je automatisch naar het contactformulier en contactgegevens in de footer. Een klik op de afspraakknop leidt naar een agenda waar je een online adviesgesprek kan inplannen. Met het oog op de actualiteit is dit een welkome toevoeging, gezien digitaal contact alleen nog maar belangrijker is geworden.

De website is gebruiksvriendelijk, beheerbaar, flexibel en SEO technisch opgezet. Hierdoor kunnen ‘custom’ contentblokken zeer makkelijk worden hergebruikt voor andere pagina’s. Je hebt de vrijheid om de blokken naar eigen inzicht in te delen, zodat je pagina’s naar wens kan opbouwen. Naast dat de techniek SEO technisch goed in elkaar zit, heeft Date m.b.v. SEO-tools de vrijheid om zijn eigen website te optimaliseren voor zoekmachines.

Door de wensen van tevoren goed af te bakenen en optimaal gebruik te maken van flexibele en herbruikbare blokken, hebben wij alle wensen binnen het budget gerealiseerd.

Puzzelanimatie

Het resultaat

Nordique kende ik al jaren en we werken al geregeld samen bij klanten. Zodoende wist ik al van tevoren dat ik met Nordique een snelle en betrouwbare partner in de arm zou nemen.

Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg blij mee en krijg goede reacties van mijn relaties. De realisatie en de samenwerking verliepen soepel en prettig. En mooi binnen de begroting!

– Date Hoiting

Bekijk eindresultaat

Nordique kende ik al jaren en we werken al geregeld samen bij klanten. Zodoende wist ik al van tevoren dat ik met Nordique een snelle en betrouwbare partner in de arm zou nemen. Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg blij mee en krijg goede reacties van mijn relaties. De realisatie en de samenwerking verliepen soepel en prettig. En mooi binnen de begroting!

Date Hoiting, Date Hoiting advies & regie