HACONNECT

Zichtbaarheid vergroten? Professionele communicatie genereren? Dat is precies wat HACONNECT wilde bereiken. Samen zijn we op zoek gegaan naar de perfecte oplossing voor deze wensen. Met mooie, professionele designs en een goede inrichting hebben we deze wensen waargemaakt. Met een "top"-eindresultaat volgens de klant. Benieuwd hoe wij hierop zijn gekomen? Lees verder voor de weg naar het “top-eindresultaat”.

De klant

Via LinkedIn-activiteiten heeft HACONNECT Nordique gevonden voor de ontwikkeling van de nieuwe website. HACONNECT is een adviesbureau in de energie-, bouw- en infrabranche. Ze worden ingeschakeld bij projecten waarbij men advies en management nodig heeft over bijvoorbeeld de omgeving, projectbeheersing en/of contract begeleiding. Ze adviseren en regisseren voornamelijk aan grootschalige bouw, infra en energie projecten in een complexe omgeving.

De uitdaging

HACONNECT wenste een nieuwe website. Met deze nieuwe website wilden ze onder andere de zichtbaarheid vergroten. Daarnaast streefden ze ook naar professionele communicatie en een goed design.

De oplossing

Voor HACONNECT hebben we het gehele traject van begin tot eind mogen doen. Vanaf het eerste overleg tot aan het ontwerp en de WordPress-training. Ook hebben we de privacyverklaring verzorgd. Verder beheren we momenteel de hosting, het onderhoud en het SSL-certificaat van de website. Dit hebben wij als volgt gedaan:

Bij Nordique nemen we altijd snel actie. We zijn direct in gesprek gegaan met Janko en Lonneke van HACONNECT over de wensen en de eisen van de website. De briefing die HACONNECT samen met De Goede Gastvrouw had gemaakt, lag toen al grotendeels klaar. Deze briefing hebben wij gebruikt om tot een fraai ontwerp te komen.

Vervolgens, na feedback, zijn de ontwerpen afgerond en zijn we gestart met het ontwikkelen van de website. Toen deze klaar was en klaar stond in de testomgeving, hebben we de website gevuld in combinatie met de WordPress-training. Toen zijn ook de laatste puntjes gefixt en daarna kon de site live!

De uitkomst

Bij Nordique waren we trots op het resultaat, maar nog belangrijker: wat vond HACONNECT ervan? “Het resultaat is als gewenst! Wat wij voornamelijk als prettig hebben ervaren was de communicatie en de begeleiding. Bij Nordique zijn ze accuraat, we hadden één aanspreekpunt, afspraak is afspraak en we kwamen niet voor verrassingen te staan. In één woord: Top!”

– Janko Haaksma HACONNECT

HACONNECT banner