Revoort Slopen & Saneren

BZN Sloopwerken en Asbestsanering gaat verder onder een nieuwe naam; BZN werd Revoort Slopen & Saneren. Zo’n verandering voert verder dan alleen een andere naam op de gevel. “Het wagenpark, de werkkleding, reclame-uitingen en softwaresystemen; alles moest worden aangepast. Het had nogal wat voeten in de aarde”, legt Froukje Elsinga van de Dactum Groep uit. Een nieuwe site was ook nodig. “Een eerste indruk is belangrijk, de website is ons visitekaartje.”

Vindbaar en opvallend

Onze partner, strategisch en creatief bureau Dizain, heeft het logo en de nieuwe huisstijl voor Revoort ontworpen en gaf een voorzet voor de nieuwe website. Bij Nordique bouwden we die site; https://www.revoort.nl. Daarbij kwamen we een paar flinke uitdagingen tegen:

  • Hoe blijf je voor klanten goed vindbaar en in beeld als je een nieuwe naam en een nieuwe site hebt?
  • Hoe onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie?

Froukje Elsinga: “Als je websites van andere slopers naast die van ons legt, moeten wij er wel uit springen. Gelukkig kon Nordique ons daarbij helpen.”

Revoort logo

Thematiek in beeld

Om te laten zien wat Revoort allemaal doet, kregen de projecten op de vernieuwde website een prominente plek. Beeld was daarbij erg belangrijk om het werk goed te presenteren. “We laten de projecten, het werk en de visie van Revoort zoveel mogelijk zien. Onze thema’s komen zowel in beeld als in tekst naar voren, zo presenteren en onderscheiden we onszelf duidelijk”, zegt Froukje.

SEO en vindbaarheid

Nordique zorgde tijdens het bouwen van de site voor een goede overgang van oud naar nieuw, met oog voor SEO en vindbaarheid. Door landingspagina’s te gebruiken, komen mensen die bijvoorbeeld nog zoeken op BZN bij Revoort terecht.

Mooie basis

“Nordique bouwde de site erg snel. Na 6 weken kon ik hem al vullen en tussen Kerst en Oud & Nieuw gingen we online”, schetst Froukje. “De eerste reacties op de site zijn positief, er staat een ontzettend mooie basis.” De volgende stap? Het verfijnen van de vindbaarheid.

Bekijk website
Revoort