Boetes voorkomen? Doe een security scan

Wanneer je website wordt gehackt kan dit tot flinke boetes leiden. We voeren graag een security scan voor je uit. Daarmee weet je meteen waar jouw website kwetsbaar is. Je betaalt € 390 (ex. BTW) voor de scan en het bijbehorende rapport. Vraag 'm meteen aan.

Meteen aanvragen

Wil je je website door ons laten scannen op hack-gevoeligheid? Vul het formulier hieronder aan, dan nemen we contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bellen mag ook, we zijn dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur op 050-211 0020.

Meer over onze security scan

Wat is een security scan?
Bij een security scan gaan we proberen je website te hacken. Dit doen we aan de hand van een lijst met veiligheidsrisico’s (OWASP). Deze lijst is opgesteld door een wereldwijd team van veiligheidsdeskundigen. De bijbehorende risico’s worden bijgehouden en aangevuld met nieuw ontdekte lekken. Deze risico’s zijn toegespitst op het systeem wat jullie gebruiken, bijvoorbeeld WordPress of Magento.

Hoe doen we dat?
Je mag onze scan vergelijken met het slaan van een hamer op een muur waarvan je vermoedt dat ie zwak is. Wij slaan op cruciale plekken op de muur om vast te stellen of dat echt zo is. Dit doen we natuurlijk zonder blijvende schade toe te brengen. Is de muur echt zwak, dan slaan we er een gat in. Is de muur zwak maar in mindere mate, dan ontstaat er een barst. Op basis hiervan adviseren we je concreet hoe je dit kunt oplossen.

Wat hebben we nodig?

  • Jullie toestemming, middels een toestemmingsverklaring
  • Toegang tot jullie website

Wat is het resultaat? 
Het resultaat van onze scan is een rapport met mogelijke veiligheidslekken en concrete oplossingen. Het rapport is zo opgesteld dat deze door jullie technische partner (de bouwer van jullie webshop) leesbaar is.

Wat kost dat?
Je betaalt € 390 (ex. BTW) voor de scan en het bijbehorende rapport. Mocht je het rapport willen bespreken, dan maken we daar aparte afspraken over. Voor een follow up scan betaal je een gereduceerd tarief.