Nog voor 2021 een nieuwe website?

Voor veel organisaties is het financieel aantrekkelijk om voor het einde van het boekjaar budgetten toe te wijzen aan waar deze voor bedoeld zijn. Een nieuwe website of webshop kan een zeer geschikte uitgave zijn die zichzelf ook nog eens terugbetaalt.

Hierdoor zien wij, ondanks de huidige economische situatie, ook richting het einde van 2020 een grotere vraag naar websites en webshops. Aangezien 2020 voor de meeste ondernemers financieel een zwaar jaar was, komen wij hen graag tegemoet met een eindejaaractie.

Website of Webshop van Nordique

Onze websites en -shops leveren altijd meer op dan dat ze kosten. Niet alleen door de optimale techniek van onze websites, maar ook door het ontwerp en aanvullende online marketingwerkzaamheden zijn onze websites en -shops op lange en korte termijn rendabel.

Eindejaaractie: gratis online marketingstrategie of uitvoering

Indien je uiterlijk 30 november een offerte aanvraagt voor een website of webshop, profiteer je van onze eindejaaractie. Ontvang gratis online marketing strategie voor jouw nieuwe website of webshop t.w.v. €1200 of tien online marketing optimalisatie-uren ter waarde van €1000. Zo begint 2021 voor jou met een online vliegende start.

Meld je nu aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een nieuwe website aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken. Dit kan een telefonische afspraak zijn, een afspraak via Microsoft Teams, maar ook fysiek bij jou op locatie. Wat jij wil.