Samen voor succes met jou als marketeer

Samenwerken met Nordique

Wij werken samen met marketeers om online resultaat te behalen. Marketeers omschrijven ons als een betrokken partner die technisch sterk is, maar die ook kennis en expertise inzet om resultaat van de website te behalen. Want vanuit je eigen kennis weet je vaak welke punten je wilt blijven ontwikkelen.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA

Meer resultaat

Als betrokken partner denken wij mee als het gaat om het verbeteren van het resultaat van je online campagnes en website. Dit kan op kleine schaal (optimaliseren van landingspagina’s) tot het volledig verbeteren van je online performance.

Van elke wijziging wil je zeker weten dat het iets oplevert. In hoofdlijnen:

  • Brengen we de huidige situatie in kaart
  • Meten we alle relevante processen door
  • Pakken we deze processen één voor één aan

Zo kunnen we van elke doorgevoerde verbetering controleren of dit ook daadwerkelijk het gewenste effect oplevert. Want uiteindelijk gaat het ons om jou (en extra leads of omzet ).

WordPress SEO

Campagnes

Samen kijken we naar de planning van je marketingcampagnes. Deze plannen we in om samen te zorgen dat deze online optimaal tot hun recht komen. Daarbij kijken we naar de opbouw van de content, de elementen op de ladingspagina en of de doelen goed doorgemeten kunnen worden. Op die manier kun jij je ROI (Return on Investment) berekenen en weten of je marketingcampagne een succes is geweest.

Wanneer je als eigenwijze klant met een ingewikkeld vraagstuk bij Nordique komt, dan vind je daar een partner. Geen vraag is te lastig voor Nordique, uitleg altijd helder en samen komen we tot slimme oplossingen. Fase 1 van onze nieuwe site is afgerond, we zijn live en ik zie ernaar uit samen de puzzel van fase 2 op te lossen!

Kirsten Wind, RIGG