Het ontzorgen van jou als ondernemer

Online ambitie

We willen alleen het allerbeste. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Daarom werken wij ook het liefst met ondernemer met online ambitie. Wij snappen ondernemers en wij snappen online ambitie. Perfecte combinatie, dus.

Het allerbeste hoeft overigens helemaal niet het allerduurste te zijn, weten wij inmiddels.

WordPress SEO

Sparringpartner

Wat is je online propositie, welke doelgroep bedien je met welk doel? Vragen die wij bijna dagelijks aan onze klanten stellen. Wij houden je een spiegel voor en denken mee over hoe je nog meer resultaat kunt halen uit je online activiteiten.

Target

Ontzorgen

Als ondernemer kan het lastig zijn om de laatste ontwikkelingen bij te houden, daarom ontzorgen wij op het gebied van online marketing. Centraal in je online zichtbaarheid staat je website. Op de website dient de bezoeker vertrouwen te krijgen in jouw organisatie en over te gaan tot een bepaalde actie.

Onze jarenlange ervaring met resultaatgerichte websites en actief werken met ondernemers om hun online activiteiten uit te voeren, maakt dat we uitstekend fungeren als online afdeling. Of het nou gaat om het schrijven van teksten, inhoudelijke aanpassingen aan de website, e-mailmarketing of het up-to-date houden van omringende kanalen, wij kunnen je helpen.

Bovendien houdt het niet op bij ondersteuning. Wij zijn pro-actief, komen zelf met ideeën en suggesties om ervoor te zorgen dat je nog meer resultaat haalt uit je online activiteiten. Je eigen online marketingafdeling op afstand.

Door de aanpak van Nordique hebben wij, naast een mooie snelle site, het inzicht gekregen in de marketing van de site. De aanpak van Nordique is meer dan de techniek. Er is een verhaal, een aanpak en het resultaat. Techniek is de ondersteuning voor een succesvolle website!

Jan Peter Kruiger, MAAK Techniek & Proces

Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo Zorg voor het Noorden
Logo MAAK techniek & proces
logo-rigscoorttop
Logo Annexum
Logo Fairtrade Original
Logo AOG TSM
Logo Wellnessresort de Waterlelie
Logo D&U accountants