Meer conversies

Een conversie is een doel waarvan jij wilt dat de bezoeker deze behaalt op je website. Dit kan een aankoop zijn, maar bijvoorbeeld ook een inschrijving voor je nieuwsbrief, het invullen van een contactformulier of het bezoeken van een pagina.

Met slimme designelementen en een goed doordachte structuur van de website, kun je een bezoeker actief verleiden tot de conversie die je voor ogen hebt. En daar kunnen wij bij helpen.

Meer omzet

Heb je een webshop? Dan zijn conversies belangrijk. Maar: meer omzet halen uit de conversies die je al hebt, heb je daar wel eens aan gedacht? Soms is dat met een paar kleine ingrepen te realiseren. Je hoeft niet in te zetten op meer bezoekers of een hoger conversiepercentage; we zorgen dat de bezoekers en kopers die er al zijn meer geld uitgeven. Klinkt goed. toch?

Meer bezoekers

Is je conversiepercentage al relatief hoog? Dan is het een mooi moment om meer bezoekers te gaan aantrekken. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een betere vindbaarheid van je website of door in te zetten op advertentiecampagnes, social media en andere online aanwezigheid. Wij kunnen je helpen om meer verkeer aan te trekken.

WordPress SEO

Meer inkomsten

Elke website kent een eigen inkomstenmodel. Afhankelijk van jouw situatie kan het binnenbrengen van meer inkomsten via je website een mooi, concreet resultaat zijn. Soms vraagt dit het herzien van een businessmodel, soms is het een technisch vraagstuk. Wij helpen je graag met het formuleren van een concreet doel en de weg daar naartoe.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA

Betere naamsbekendheid

Advertising online kan heel goed ingezet worden om beter in beeld te komen bij je doelgroep. En zo ook een grotere naamsbekendheid te verwerven. En natuurlijk zijn er nog aanvullende kanalen die hier aan kunnen bijdragen. Ook hier kijken we samen naar jouw visie op resultaat en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

Omdat wij verschillende specialismen in huis hebben of inlenen wanneer nodig, kunnen we altijd vanuit verschillende perspectieven kijken naar de resultaatvraag. En dus ook een passende strategie formuleren. Want vaak is het een combinatie van zaken die zorgen voor echt resultaat. Techniek, design, online marketing, zoekmachine-optimaliatie en nog veel meer.

Wij gaan voor resultaat. Voor jouw resultaat.