Webdesign

Webdesign gericht op de eindgebruiker

Een goede strategie voor een webdesign is niet alleen belangrijk om de aandacht van bezoekers te trekken, maar ook om bezoekers op een website te houden en ze te verleiden tot actie. Vanaf het allereerste contact met onze klanten hebben wij een duidelijk beeld van de het doel en doelgroep van de website. Hierdoor maken we het voor organisaties mogelijk om een diepe verbinding te creëren met gebruikers. Onze ontwerpen zijn gedreven door technologie en menselijk gedrag, en vormen zo de basis van een succesvolle website. Achter elk design van Nordique schuilt er een goed doordachte visie en strategie. Hiermee verzekeren we onze klanten ervan dat de website resultaat oplevert.

Ontwerp op maat & bij de tijd

We ontwerpen volgens de allerlaatste trends uit de wereld van webdesign. Hierdoor ontwerpen wij innovatieve en creatieve websites die passen bij de tijd.  Wij zijn ervan overtuigd dat standaard templates niet het gewenste succes opleveren. Daarom maken wij webdesigns op maat waar de overtuigingen, visie en huisstijl van onze klanten duidelijk naar voren komen.

Responsive webdesign

Wij maken ontwerpen met het oog op de toekomst. Onze prachtige ontwerpen zijn daarom altijd functioneel en makkelijk gebruiken op mobiele apparaten, tablets en desktops. De term hiervoor is responsive webdesign. Responsive betekent dat de website meeschaalt met de verschillende schermgroottes. Slimme webapplicaties zonder extra kosten!

Bekijk ons werk!

Nordique is al jaren bezig met het maken van creatieve designs. Wij hebben talloze klanten blij gemaakt met onze websites. Benieuwd naar wat we in het verleden voor onze klanten hebben gemaakt? Neem eens een kijkje bij onze succesverhalen!