Zonder goed webdesign geen succesvolle website

We ontwikkelen al jarenlang websites en als er iets is wat we hebben geleerd, is het dat goed webdesign cruciaal is het voor het slagen van je website. Een goed ontwerp gaat verder dan een online visitekaartje en draagt bij aan de merkbeleving en aan de gebruikerservaring van je bezoekers.

Meer weten? Neem contact op!

Webdesign gericht op conversie

We noemen ons graag specialist als het gaat over webdesign. Immers, het ontwerp van je website is enorm belangrijk. Het is de eerste indruk die je bij je bezoeker achter laat en dat bepaalt vaak ook of iemand nog eens terugkomt. En we weten inmiddels uit ervaring: een goed ogende website levert nou eenmaal meer conversies op.

We hanteren bij Nordique een belangrijk principe: vorm volgt functie. Dat betekent dat het ontwerp van je website aansluit bij het doel dat je met je website beoogt. En of dat doel behaald wordt, bepaalt natuurlijk of je website succesvol is. Dus aan ons de kunst om ervoor te zorgen dat je website niet alleen goed aansluit bij je huisstijl, maar potentiële klanten ook helpt om hun weg te vinden en uiteindelijk tot een beslissing over te gaan.

Of we een webdesign bureau zijn? Nee.

We zijn zeker geen webdesign bureau pur sang. Nordique realiseert succesvolle websites en ontwerp is slechts één schakel in het grote geheel. Maar wel een hele belangrijke. Om tot een goed ontwerp te komen moeten we echter eerst bepalen wat je wilt vertellen op je website. Maar ook waar je potentiële klanten naar op zoek zijn. En wat jij uiteindelijk van ze verlangt. Moet een bezoeker een formulier invullen? Een bepaalde actie uitvoeren? Of begrijpen hoe een proces werkt? Dan is het zaak om goed na te denken over hoe dit zou moeten worden gevisualiseerd. Passend op een manier die past bij de uitstraling en huisstijl van jouw organisatie.

Ontwerp op maat & bij de tijd

Responsive is geen keuze meer

Dat we eigenwijs zijn is geen nieuws. Maar als we ergens bijzonder eigenwijs in zijn, is het wel responsive design. We vinden namelijk dat dat geen keuze is, maar een verplichting. Als je jouw bezoekers goed wilt bedienen, wil je ze niet beperken. Dus ongeacht welk apparaat ze gebruiken moeten bezoekers jouw website goed kunnen benaderen. Hoe groot of klein hun scherm ook is, dat mag nooit het succes van jouw website in de weg staan. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we mobile first en denken we standaard na hoe jouw website zich op verschillende schermen en schermgroottes gedraagt.

Responsive websites en webdesign

Stevig portfolio

Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we graag aan jouw beoordeling over. Maar we vertellen je natuurlijk maar wat graag waar we echt trots op zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de website die we voor MEE Groningen ontwierpen en ontwikkelden? Of de sfeervolle webshop voor onze klant Tokajwijn.nl? Genoeg om trots op te zijn, wat ons betreft. Wil je meer werk van ons zien? Dan kun je het best even in ons portfolio duiken.

Portfolio Nordique

Het kan altijd beter.

We vinden het belangrijk dat jij als klant de beste website krijgt die er is. Een website die er goed uit ziet en past bij jouw smaak en stijl. Dat we mooie websites kunnen ontwerpen staat buiten kijf, maar soms vraagt een klus om een andere visie of insteek.

Daarom rusten we graag op een goed netwerk van mensen om ons heen die ons kunnen ondersteunen op dit vlak. Mensen die minsten zo goed kunnen ontwerpen als wij. Omdat ze meer affiniteit hebben met jouw markt of product of net even een andere invalshoek hebben. Maar het kan ook best zijn dat je al een goed design hebt. Of al een goede webdesigner in de arm hebt genomen. In dat geval haken we graag aan. Want twee zien meer dan één.