WordPress Intranet

Een online smoelenboek, documenten en bestanden delen, bedrijfsnieuws tonen en meer. In deze tijden, waarin veel thuis gewerkt wordt, is het prettig om één centraal punt te hebben voor de interne communicatie. Dat kan met het WordPress Intranet dat Nordique heeft ontwikkeld! Ontdek hier de mogelijkheden of bekijk direct (gratis) de demo.

Ontdek de mogelijkheden

Wat is een intranet?

In veel organisaties is het nog zoeken naar de juiste manier om interne communicatie te stroomlijnen. Met een intranet kan je dit allemaal op een centrale plek, die 24/7 en overal te bereiken is. Een intranet is een omgeving, die alleen toegankelijk is voor een bepaalde groep. Meestal is dit een bedrijf of organisatie.

In deze besloten omgeving kan je intern nieuws verspreiden, bestanden delen, een smoelenboek maken, activiteiten organiseren en meer. Wijs beheerders aan en maak voor elke medewerker een inlog. Dit kan ook gekoppeld worden aan Microsoft 365 (voorheen Office 365) of G Suite. Dit bespaart werk en zorgt ervoor dat medewerkers geen dubbele accounts krijgen.

Demo bekijken?
WordPress intranet demo - overzicht

Functionaliteiten

Hieronder een greep van de functionaliteiten die het intranet bevat:

  • Elke medewerker een eigen inlog
  • Nieuwsberichten
  • Activiteiten
  • Smoelenboek
  • Verjaardagen
  • Notificaties per e-mail
  • Documenten
  • Contentpagina’s (voor bijv. stappenplannen)
WordPress intranet medewerkers

Voordelen

Naast dat het erg leuk is om een intranet te hebben, zijn er nog meer voordelen. Kennisdeling: je hebt een centrale plek waar je bijvoorbeeld stappenplannen, certificaten, checklists, onboarding-docs etc. kan delen. Bovendien kunnen processen daardoor versneld worden.

Doordat je onderling meer informatie uitwisselt, zijn de medewerkers meer betrokken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inplannen van het volgende teamuitje. Na afloop kan je ook gemakkelijk de foto’s met elkaar delen. Geen onoverzichtelijke, grote WhatsApp-groepen meer, maar een overzichtelijke omgeving.

WordPress intranet - medewerkers-verjaardag

WordPress en/of koppelingen

Heb je al een WordPress-website? Dan kunnen we het intranet integreren binnen deze omgeving. Wanneer je geen WordPress-site hebt, kunnen we ook een losse omgeving hiervoor opzetten. Eventuele koppelingen met CRM’s, ERP’s of bijvoorbeeld G Suite of Office 365 zijn ook mogelijk.

WordPress koppelingen

Demo

Benieuwd hoe zo’n intranet eruit ziet? Bekijk dan (gratis) de demo! Vul in het onderstaande formulier even je gegevens in en je krijgt direct toegang per mail.

In onze blog lees je meer over ons intranet.

Lijkt je dit geschikt voor jouw bedrijf of organisatie? Of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@nordique.nl, of bel direct 050 – 211 0020.

Demo bekijken?
WordPress intranet op mobiel

Demo bekijken

Wil je weten hoe het intranet eruit ziet? Laat even je gegevens achter, we sturen je dan direct per mail de inlogdetails toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.