Wie jarig is trakteert

Win 10 uur development!

Nordique bestaat 10 jaar! En wie jarig is trakteert. Daarom geven we 10 uur development weg, helemaal naar eigen wens te besteden. Op deze pagina lees je hoe je kans maakt op deze unieke prijs en kun je je inschrijven voor de winactie.

Nordique is jarig en dat heb jij mede mogelijk gemaakt. Dat waarderen wij enorm en daarom doen we graag iets terug. We zijn blij met jullie en daarom vieren we onze verjaardag graag samen met jullie!

Wat kun je winnen?

In het ‘feestje door de brievenbus’ kon je – naast de versnaperingen en het kaartje – een ticket vinden. Een ticket to win IT. Op het ticket staat jouw unieke wincode waarmee je je kunt aanmelden voor de Nordique-winactie. Met de winactie kun je maar liefst 10 uur development winnen. Hoe je die 10 uur besteedt, is volledig aan jou.

Eindelijk die teampagina, vacaturesectie, FAQ, zoekfunctie of andere functionaliteit voor je website? Dat kan met deze prijs!

Hoe werkt het?

Om mee te doen met de winactie, dien je hieronder jouw unieke wincode in te vullen. Je kunt je tot en met 28 november aanmelden voor deelname aan de winactie. Op 30 november 12:00 uur maken we de winnaar bekend via onze LinkedIn-pagina. Lees voor deelname de actievoorwaarden.

Activeer je lot!

Vul hieronder jouw unieke wincode in. Succes!

Helaas is de winactie gesloten en is het niet meer mogelijk om deel te nemen.