Samenwerken met ambitieuze partners

Samen met duidelijke scheiding

Wij werken graag samen met ambitieuze partners. Bureaus en ZZP-ers met een specialisme uiteenlopend van communicatie tot design en marketing. Waarom? Omdat ieder zijn vak serieus neemt en we elkaar dan juist versterken. Nordique is er om webdesigns pixelperfect te vertalen naar techniek of het opzetten voor landingspagina’s voor online marketingcampagnes. Wij werken met een open source CMS-systeem WordPress, dat gemakkelijk beheersbaar is. Daarnaast blijf jij als klant eigenaar en ben je altijd vrij ermee te doen wat je wil.

Hoe wij het liefst samenwerken

Vanaf het begin van het traject met elkaar optrekken, of ingevlogen worden wanneer de designs klaar zijn: wij kunnen en willen op verschillende niveaus samenwerken. Daarvoor hebben we de expertise in huis. En die delen we graag. Zolang je samen duidelijke afspraken maakt, kom je tot een beter resultaat voor degene waar het om draait, namelijk: de klant.

Kwaliteit bij Nordique voor SEA

Projectmanagement

Via korte lijnen en vaste projectmanagers zorgen wij ervoor dat we snel schakelen. Met een duidelijke planning en duidelijke afspraken bepaal je samen op welke oplevermomenten je wat presenteert. Van Nordique kun je altijd 100% inzet verwachten, net zoals we dat van onze partners verwachten.

Focus op resultaat

Resultaat. Een bijzonder begrip. Want wat voor ons resultaat betekent, zegt niets over wat jij onder resultaat verstaat. Of je klant. Daarom beginnen alle samenwerkingen bij ons met het verkennen van wat jullie voor resultaat verwachten. Wanneer ben jij tevreden? Wat moet jouw aanwezigheid op internet opbrengen? Wat is voor jou resultaat? Natuurlijk gaat dit in samenspraak. We kijken samen naar jouw klant, en diens klanten, de bijbehorende doelstellingen en koppelen dat vervolgens aan concrete doelen, waar we samen naartoe werken.

WordPress SEO