Website op maat

Nordique maakt steengoede websites op maat. We erkennen dat iedere organisatie anders is en een unieke website nodig heeft. Daarom kun je bij Nordique terecht met je wensen en eisen. Deze vertalen we naar een professionele en goede website. Lees hier meer informatie over hoe we dat doen of neem gelijk contact op:

Neem vrijblijvend contact op

Website op maat van Nordique

Wanneer je een website op maat kiest, zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je specifieke wensen? Grote kans dat dit gerealiseerd kan worden. Jij bedenkt het en we helpen je. We houden rekening met gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid in Google. De site moet immers leiden tot meer conversies, zoals een verkoop, inschrijving of het downloaden van een brochure. Jouw website heb je om gebruikers een specifiek doel te laten bereiken. Dankzij een website op maat, kunnen gebruikers makkelijk door je website navigeren.

Met een webdesign op maat ben je jouw concurrentie een stapje voor. Wanneer je een goede responsieve website hebt, verbeter je de gebruikservaring van jouw klanten of bezoekers. Daarnaast leidt een goede website tot meer conversies. Een goede website heeft een duidelijke funnel voor conversie. Bezoekers worden verleid naar het doel door middel van het juist gebruiken van kleuren, banners, call-to-actions, enzovoorts. Tenslotte geeft een professionele website een goede eerste indruk.

WordPress beheren

Ontdek zelf de kwaliteit

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress-websites. Daar hebben we bewust voor gekozen. Aangezien met WordPress bijna alles mogelijk is en omdat het makkelijk te beheren is. Wij werken al jaren met dit contentmanagementsysteem. Je kunt ons met recht dé WordPress-specialist van Groningen noemen. Onze developers kunnen alles in dit systeem. We maken zelf het ontwerp voor je website en bouwen ook de vlekkeloze techniek erachter. Kortom, we maken van jouw wensen realiteit.

Vaak wordt gedacht dat WordPress beperkt is, maar het tegendeel is waar. Door onze expertise kunnen we erg veel met het systeem. Denk aan koppelingen met een CRM, ERP en diverse mailprogramma’s.  Daarnaast hebben sommigen ook onterecht het idee dat WordPress-websites niet veilig genoeg zijn. Door de website regelmatig te updaten en te onderhouden, is je website erg veilig. Ook voor veiligheid kun je bij Nordique terecht. We bieden namelijk een aantal extra veiligheidsmaatregelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van WordPress te bespreken.

WordPress koppelingen

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen natuurlijk mooi preken over onze goede websites, maar aan de ervaringen van onze klanten heb je meer.

De website van AOG kon wel een ‘likje verf’ gebruiken. Daarnaast moest er achter de schermen van de website veel gebeuren. Dus dat hebben we gedaan. De techniek hebben we gladgetrokken en de lay-out opgefrist. AOG was zeer tevreden over de samenwerking. Ze vinden ons een erg betrokken partner die technisch perfect werk oplevert.

Ook Het Groninger Landschap hebben we blij gemaakt met een op maat gemaakte website. Het resultaat spreekt voor zich. Daarnaast hebben we ook voor HACONNECT een professionele website op maat mogen bouwen. Deze website is geheel naar wens.
Benieuwd naar meer klantverhalen? Lees ze hier!

Wat kost een website op maat?

De prijs van een op maat gemaakte website, hangt af van jouw eisen en wensen. Bij Nordique bouwen we een website op maak vanaf €7.500. Hiervoor krijg je vlekkeloze techniek, een veilige website die vindbaar en geschikt is voor alle apparaten en een webdesign op maat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten