Driedubbele kennismaking: Esther, Tom en Falko

De laatste tijd hebben we zeker niet stilgezeten bij Nordique. Naast veel mooie projecten, zijn er inmiddels ook drie nieuwe versterkingen: Esther, Tom en Falko. Maak hier kennis met ze!

Esther is 25 jaar en komt uit Marum. Ze krijgt een multifunctionele functie binnen Nordique; een combinatie van front-end developer, support en projectmanagement. Esther heeft meerdere jaren ervaring en brengt daarnaast een hoop energie, enthousiasme en gezelligheid mee.

Tom (22 jaar) is geboren en getogen in Groningen. Hij gaat zich voornamelijk bezig houden met Laravel-projecten, maar heeft ook ervaring met andere back-end-technieken. Daarnaast heeft Tom veel gewerkt in e-commerce projecten.

Falko (25 jaar) is doorgestroomd vanuit CodeGorilla. De geboren Emmenaar is inmiddels al 18 jaar woonachtig in Groningen en zal zich bezighouden met support en front-end development. Naast het traject bij CodeGorilla heeft hij al een brede basiskennis dankzij diverse development-projecten.

Waar kijken jullie het meeste naar uit?
Esther: “ik heb zin om nieuwe dingen te leren, mijn kennis te vergroten en klanten tevreden te maken met de door ons geleverde producten.” Het werken aan complexe projecten is iets waar Tom naar uitkijkt. Falko: “De verhalen over de groei van Nordique maken me nieuwsgierig naar de toekomst. Ik ben benieuwd waar de toekomst Nordique zal brengen en welk deel mijn collega’s en ik erin zullen spelen.”

Wat doen jullie graag buiten het werk om?
Esther volleybalt (normaal gesproken) twee keer per week en spreekt graag af met vriendinnen. Ze gaat ook graag lekker uit eten of speelt een (bord)spel. Tom: “ik restaureer oude auto’s. Daarnaast geniet ik graag van het mooie weer en ik eet graag pizza Hawaii :)”

Falko speelt al een aantal jaren op zijn gitaar. “Het blijft leuk om de progressie te zien. M’n favoriete gitarist is Andy Timmons. Daarnaast speel ik graag (computer)spellen met mijn vrienden, onder het genot van een hapje en drankje. En in het weekend kijk ik autosport!”

Alledrie van harte welkom en veel succes en plezier!


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker