Dubbelinterview Wim Mulder en Daan Kats

Bij een groeiende organisatie horen nieuwe mensen. Daarom zijn we blij dat we opnieuw twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen die een serieuze aanwinst zijn voor ons steeds meer gevarieerde team: Daan Kats en Wim Mulder. Maak hier kennis met onze nieuwste talenten!

Even voorstellen….

Wim: Mijn naam is Wim Mulder, 36 jaar oud en woonachtig in Bedum samen met Amanda en ons zoontje Bodhi die net 1 geworden is.

Daan: Mijn naam is Daan Kats en kom oorspronkelijk uit Oosterwolde (dorpje in Friesland). Ik studeerde Applicatie-ontwikkelaar aan de Friese Poort in Drachten. Sinds een paar jaar woon ik in Groningen, omdat ik ging studeren aan de Hanzehogeschool. Na deze studie ben ik dus sinds kort aan de slag bij Nordique.

Wat ga je doen bij Nordique?

Wim: Ik ga me bezighouden met het designwerk voor onze klanten en daarnaast wat front-end werkzaamheden. Ik heb negen jaar ervaring opgedaan bij een ander, zeer groot, internetbureau in de stad. Een hele omslag, want ik ga van een bedrijf met 130 medewerkers terug naar een klein bureau, een bewuste keuze omdat ik graag weer wat meer vrijheid wil in mijn werk en de mogelijkheid om een verschil te maken met mijn designs.

Daan: Bij Nordique werk ik als front-end developer en supportmedewerker.

Waar heb je het meeste zin in?

Wim: Samen met leuke collega’s mooie dingen maken, een resultaat neerzetten waar we met elkaar trots op kunt zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat bij Nordique gaat lukken.

Wim Mulder Designer Nordique
Wim Mulder: “Ik wil graag veel vrijheid in mijn werk en de mogelijkheid om een verschil te maken met mijn designs.”

Daan: Om mij persoonlijk en op mijn vakgebied te ontwikkelen. Bij Nordique krijgen alle medewerkers de mooie kans om bij te kunnen leren via een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Wat neem je mee?

Wim: Bij mijn vorige baan heb ik veel designervaring opgedaan tijdens opdrachten voor diverse klanten, sessies met stakeholders gedaan en geleerd om in ontwerptrajecten snel tot de kern van het probleem te komen. Verder ben ik iemand die altijd vanuit verschillende invalshoeken naar een project kijkt om een goed perspectief te krijgen. Hierbij zoek ik de verbinding met mensen die vanuit hun eigen expertise kunnen bijdragen aan een nog beter resultaat.

Daan: Ik bezit veel kennis over verschillende vakgebieden binnen de IT, mede door mijn ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn voorgaande functies bij andere organisaties. Daarnaast breng ik ook motivatie, enthousiasme mee en voer ik graag leuke gesprekken met collega’s.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Wim: Ik ben een groot muziekliefhebber. Voordat ons zoontje geboren was, was ik dan ook door het hele land te vinden om mijn favoriete artiesten live te zien spelen. Nu heeft het concerten bezoeken plaatsgemaakt voor veel thuis zijn met mijn zoon, maar ik luister nog steeds heel veel muziek (voornamelijk veel country en Americana) en probeer mijn zoontje direct een goede muzikale opvoeding te geven. Verder ga ik er graag op uit om lekker in de buitenlucht te wandelen met mijn gezin of met vrienden.

Daan Kats - Front end developer bij Nordique

Daan Kats: “Ik bezit veel kennis over verschillende vakgebieden binnen de IT.”

Daan: Dan ben ik voornamelijk voor mijzelf bezig in het ontwikkelen en uitbreiden van mijn portfolio, ook ben ik graag bezig met wat investeringen. Natuurlijk zie ik mijn vriendin en ook vrienden graag om leuke dingen te doen of om goede gesprekken mee te voeren.

Wat is je favoriete ….?

Wim: Mijn favoriete vakantieland is Amerika, ik heb zelf vier jaar in de VS gewoond voor studie en werk en ben sindsdien bijna ieder jaar teruggegaan. Het land heeft een prachtige natuur, het is een ideaal land om in te reizen met de auto en ik vind de mensen heel fijn in de omgang. In 2018 maakte ik samen met mijn vriendin een roadtrip in een campervan vanaf San Francisco langs alle grote nationale parken aan de westkant van Amerika, dit is een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb. We stonden midden in de nationale parken met onze campervan tussen de wilde dieren, overdag mooie wandelingen maken en ‘s avonds bij een kampvuurtje nog even lekker nagenieten. Als ik er weer aan denk wil ik direct nog een keer!

Daan: Tot nu toe is Ibiza mijn favoriete vakantiebestemming. Ik ben daar in 2019 nog geweest en ik vond het een geweldig mooie plek om doorheen te rijden en lekker van je vakantie te kunnen genieten.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Interview Esther Tom Falko
  Jeroen

  Driedubbele kennismaking: Esther, Tom en Falko

  De laatste tijd hebben we zeker niet stilgezeten bij Nordique. Naast veel mooie projecten, zijn er inmiddels ook drie nieuwe versterkingen begonnen: Esther, Tom en Falko. Maak hier kennis met ze!

  Lees meer
  • Algemeen
  • Nieuwe medewerker
  Nordique - kantoor buiten
  Jeroen

  Dubbelinterview met developers Joren en Ben

  De afgelopen maanden is Nordique verder gegroeid, ondanks de bijzondere tijden waarin we verkeren. We hebben inmiddels twee nieuwe developers mogen verwelkomen: Joren de Graaf en Ben Bentine. Lees hier het dubbelinterview!

  Lees meer
  • Algemeen
  • Nieuwe medewerker
  Nordique
  Jeroen

  Marcel Tombrock neemt stokje Sjaak Hummel over

  Op 1 januari 2021 neemt Marcel Tombrock het stokje van Sjaak Hummel over als operationeel manager bij Nordique. Sjaak gaat Nordique na een dienstverband van ruim anderhalf jaar verlaten.

  Lees meer