Even voorstellen: Sharona Kos

Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde:

Even voorstellen….
Hallo, ik ben Sharona Kos, 28 jaar en woonachtig in Groningen. Afgelopen drie jaar was ik werkzaam bij een internetbureau. Hier heb ik ervaring opgedaan op het gebied van online marketing en projectmanagement.

Wat ga je doen bij Nordique?
Bij Nordique ga ik aan de slag als projectmanager.

Waar heb je het meeste zin in?
Mijn kennis te verdiepen, mooie projecten managen en samen groeien.

Wat neem je mee?
Kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Wanneer ik niet aan het werk ben, dan houd ik mij bezig met latin dansen, podcasts luisteren of ben ik gezellig met vrienden of familie.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Ik ben gek op reizen en heb daarom een hele bucketlist aan bestemmingen. Mijn favoriete reis tot nu toe was de rondreis door de nationale parken van Amerika.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  nieuwe full-stack developer kris procee
  Jeroen

  Full-stack developer: Kris Procee

  Even voorstellen…. Hoi, mijn naam is Kris Procee, 24, en ik kom uit Buitenpost. In 2016 heb ik de mbo-opleiding Interactieve Vormgeving afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication & Multimedia Design met de richting Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het eerste jaar heb ik mijn propedeuse in […]

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  Vera Gommans

  Nieuwe collega! Sicko Winters

  Even voorstellen…. Hallo, ik ben Sicko Winters, 33 jaar, geboren in de provincie en inwoner van de stad Groningen. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring opgedaan binnen de online marketing. Dit heb ik altijd aan de klantzijde gedaan. Nu wil ik mijzelf verder uitdagen, specialiseren en mijn opgedane kennis inzetten voor meer dan […]

  Lees meer