Even voorstellen: Sharona Kos

Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde:

Even voorstellen….
Hallo, ik ben Sharona Kos, 28 jaar en woonachtig in Groningen. Afgelopen drie jaar was ik werkzaam bij een internetbureau. Hier heb ik ervaring opgedaan op het gebied van online marketing en projectmanagement.

Wat ga je doen bij Nordique?
Bij Nordique ga ik aan de slag als projectmanager.

Waar heb je het meeste zin in?
Mijn kennis te verdiepen, mooie projecten managen en samen groeien.

Wat neem je mee?
Kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Wanneer ik niet aan het werk ben, dan houd ik mij bezig met latin dansen, podcasts luisteren of ben ik gezellig met vrienden of familie.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Ik ben gek op reizen en heb daarom een hele bucketlist aan bestemmingen. Mijn favoriete reis tot nu toe was de rondreis door de nationale parken van Amerika.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker