Maak kennis met Ronald Dijkstra

Ronald Dijkstra is op 1 september bij Nordique begonnen. Hij heeft brede ervaring op het gebied van web en zal nu voornamelijk front-end werk gaan doen. Maak kennis met Ronald!

Even voorstellen….
Ik ben Ronald en ik woon met mijn vrouw Fanneke en dochter Olivia (bijna 2) nu drie jaar in Hoogezand, na tien jaar in Emmen te hebben gewoond. Mijn hobby’s zijn van die bekende dingen… muziek luisteren, series bingen enzovoorts. Daarnaast heb ik al heel lang een seizoenkaart van de FC. Maar mijn allergrootste hobby is bier.

Wat ga je doen bij Nordique?
Ik ga websites ontwikkelen en hopelijk ook aan de slag met onze Laravel-projecten.

Waar heb je het meeste zin in?
Ik heb zin om nieuwe dingen te leren.

Wat breng je mee?
Ik heb zeer uiteenlopende functies gehad binnen het online domein (designer, marketeer, developer), waardoor ik multidisciplinair inzetbaar ben en van veel dingen wel iets weet.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Naast bij Nordique werk ik 1 dag per week voor Folkingebrew, een biermerk dat ik met een aantal vrienden heb opgezet.

Wat is je favoriete bierstijl?
Moderne stijl (New England) IPA’s, lambieken en stouts!

We zijn erg blij met de komst van Ronald en heten hem uiteraard van harte welkom!


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker