Maak kennis met Ronald Dijkstra

Ronald Dijkstra is op 1 september bij Nordique begonnen. Hij heeft brede ervaring op het gebied van web en zal nu voornamelijk front-end werk gaan doen. Maak kennis met Ronald!

Even voorstellen….
Ik ben Ronald en ik woon met mijn vrouw Fanneke en dochter Olivia (bijna 2) nu drie jaar in Hoogezand, na tien jaar in Emmen te hebben gewoond. Mijn hobby’s zijn van die bekende dingen… muziek luisteren, series bingen enzovoorts. Daarnaast heb ik al heel lang een seizoenkaart van de FC. Maar mijn allergrootste hobby is bier.

Wat ga je doen bij Nordique?
Ik ga websites ontwikkelen en hopelijk ook aan de slag met onze Laravel-projecten.

Waar heb je het meeste zin in?
Ik heb zin om nieuwe dingen te leren.

Wat breng je mee?
Ik heb zeer uiteenlopende functies gehad binnen het online domein (designer, marketeer, developer), waardoor ik multidisciplinair inzetbaar ben en van veel dingen wel iets weet.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Naast bij Nordique werk ik 1 dag per week voor Folkingebrew, een biermerk dat ik met een aantal vrienden heb opgezet.

Wat is je favoriete bierstijl?
Moderne stijl (New England) IPA’s, lambieken en stouts!

We zijn erg blij met de komst van Ronald en heten hem uiteraard van harte welkom!


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Interview Esther Tom Falko
  Jeroen

  Driedubbele kennismaking: Esther, Tom en Falko

  De laatste tijd hebben we zeker niet stilgezeten bij Nordique. Naast veel mooie projecten, zijn er inmiddels ook drie nieuwe versterkingen begonnen: Esther, Tom en Falko. Maak hier kennis met ze!

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  Wim Mulder Designer Nordique
  Jeroen

  Dubbelinterview Wim Mulder en Daan Kats

  Bij een groeiende organisatie horen nieuwe mensen. Daarom zijn we blij dat we opnieuw twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen die een serieuze aanwinst zijn voor ons steeds meer gevarieerde team: Daan Kats en Wim Mulder. Maak hier kennis met onze nieuwste talenten!

  Lees meer
  • Algemeen
  • Nieuwe medewerker
  Nordique - kantoor buiten
  Jeroen

  Dubbelinterview met developers Joren en Ben

  De afgelopen maanden is Nordique verder gegroeid, ondanks de bijzondere tijden waarin we verkeren. We hebben inmiddels twee nieuwe developers mogen verwelkomen: Joren de Graaf en Ben Bentine. Lees hier het dubbelinterview!

  Lees meer