Michael Lanting, een ondernemende programmeur

Begin juni is Michael Lanting bij Nordique begonnen als developer. Hij is bezig met zowel de front-end als back-end van websites, webshops en webapplicaties. Maak hier kennis met Michael!

Even voorstellen….

Moi! Mijn naam is Michael Lanting, 23 jaar trotse Groninger. Tijdens mijn studie was ik al druk aan het werk als ondernemend programmeur, later heb ik toch besloten om mijn krachten te gebruiken bij andere internetbureaus. Ik houd wel van een uitdaging en probeer graag nieuwe dingen!

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique zul je mij doordeweeks druk weg zien typen, werkend aan de code van verschillende websites waar wij aan mogen werken.

Waar heb je het meeste zin in?

Ik kijk er erg naar uit om mijzelf meer te ontwikkelen als developer en aan leuke projecten te werken.

Wat neem je mee?

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan door te werken aan grote platforms met veel gebruikers en interactie. En natuurlijk een goede lading motivatie.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als buurman van de bioscoop ben ik hier vaak te vinden, en met een abonnement is geen film te gek. Verder luister ik graag muziek en lust ik wel een speciaalbiertje, kom maar door 😇.

Wat is je favoriete biertje?

Nou heb ik ze nog niet zo vaak soldaat mogen maken, maar de Trappist Westvleteren staat toch echt bovenaan. Verder zweer ik bij Hertog Jan en lust ik graag een witbiertje 😉.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker