Junior Front-end developer Jordy Haveman

Even voorstellen….

Hoi! Mijn naam is Jordy Haveman, ik ben 20 jaar oud en woon in Ten Boer. Ik ben op dit moment bezig met de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Ik volg mijn opleiding aan het Noorderpoort in Groningen.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique ga ik fulltime aan de slag als stagiair Front-end developer.

Waar heb je het meeste zin in? 

Ik heb het meeste zin om te proeven van het bedrijfsleven. Zo heb ik ook veel zin in om tijdens mijn stage een hoop te leren en mijn kennis te verbreden. Verder kijk ik ernaar uit om samen te werken met mijn collega’s.

Wat neem je mee? 

Ik neem de basiskennis van mijn opleiding mee. Daarnaast neem ik ook veel enthousiasme mee en veel werklust.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik moet af en toe nog naar school. Verder heb ik een bijbaantje in de horeca bij FC Groningen. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar buiten om bijvoorbeeld te voetballen. Als laatste game ik ook graag in mijn vrije tijd. 

Wat is je favoriete hobby? 

Ik speel graag een potje voetbal. Zo speel ik bij SV Bedum in het 3e. Dat betekent twee keer trainen in de week en op zaterdag de wedstrijd.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker