Front- en back-end developer Kelly Dekker

Even voorstellen….

Hoi! Mijn naam is Kelly Dekker, ik ben 24 jaar en geboren in Zwolle. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sindsdien ben ik woonachtig in Groningen. In 2017 heb ik de opleiding afgerond en ben ik door gaan studeren aan de Rijksuniversiteit, ook in Groningen. Ik heb de pre-master gedaan en vervolgens de Master Information Science succesvol afgerond. Sinds een maand ben ik afgestudeerd. Toen werd het tijd om een baan te gaan zoeken en kwam ik bij Nordique terecht.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique zal ik het technische team komen versterken. Ik ga zowel front-end als back-end werkzaamheden oppakken.

Waar heb je het meeste zin in? 

Ik heb het meeste zin om mezelf te ontwikkelen binnen Nordique en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. 

Wat neem je mee? 

Ik neem ervaring mee die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever. Daar heb ik tijdens mijn hbo-opleiding stage gelopen en daarna parttime gewerkt als webdeveloper. Daar heb ik veel geleerd op het gebied van front-end development, wat ik hier zeker kan gebruiken. 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn grootste hobby, naast programmeren, is voetbal. Ik speel zelf bij Oranje Nassau vrouwen 1 in Groningen en ik kijk ook graag naar voetbal zoals de Eredivisie of het Nederlands elftal.

Wat is je favoriete voetbalclub?

Mijn favoriete voetbalclub is PEC Zwolle. Ik kom uit Zwolle en heb daarom een lange tijd een seizoenkaart gehad. Helaas is het tegenwoordig wat lastiger voor mij om elke thuiswedstrijd te bezoeken, maar heel af en toe lukt het me nog om een wedstrijd te kijken in het stadion.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker

Nieuwe aanwinst in Webontwikkeling

Graag willen we Robert, onze nieuwste aanwinst in het team van Nordique voorstellen! Met zijn 25 jaar en 2 jaar ervaring in webontwikkeling is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Na een maand bij ons te werken, willen we graag wat meer over hem delen. Robert werd aangetrokken tot ons bureau om een aantal […]

  • Algemeen
  • Interview
  • Nieuwe medewerker