Front- en back-end developer Kelly Dekker

Even voorstellen….

Hoi! Mijn naam is Kelly Dekker, ik ben 24 jaar en geboren in Zwolle. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sindsdien ben ik woonachtig in Groningen. In 2017 heb ik de opleiding afgerond en ben ik door gaan studeren aan de Rijksuniversiteit, ook in Groningen. Ik heb de pre-master gedaan en vervolgens de Master Information Science succesvol afgerond. Sinds een maand ben ik afgestudeerd. Toen werd het tijd om een baan te gaan zoeken en kwam ik bij Nordique terecht.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique zal ik het technische team komen versterken. Ik ga zowel front-end als back-end werkzaamheden oppakken.

Waar heb je het meeste zin in? 

Ik heb het meeste zin om mezelf te ontwikkelen binnen Nordique en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. 

Wat neem je mee? 

Ik neem ervaring mee die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever. Daar heb ik tijdens mijn hbo-opleiding stage gelopen en daarna parttime gewerkt als webdeveloper. Daar heb ik veel geleerd op het gebied van front-end development, wat ik hier zeker kan gebruiken. 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn grootste hobby, naast programmeren, is voetbal. Ik speel zelf bij Oranje Nassau vrouwen 1 in Groningen en ik kijk ook graag naar voetbal zoals de Eredivisie of het Nederlands elftal.

Wat is je favoriete voetbalclub?

Mijn favoriete voetbalclub is PEC Zwolle. Ik kom uit Zwolle en heb daarom een lange tijd een seizoenkaart gehad. Helaas is het tegenwoordig wat lastiger voor mij om elke thuiswedstrijd te bezoeken, maar heel af en toe lukt het me nog om een wedstrijd te kijken in het stadion.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Florianne Oskam Content Marketeer
  Jeroen

  Nieuwe content marketeer: Florianne Oskam

  Even voorstellen…. Hi! Ik ben Florianne Oskam, 22 jaar en woonachtig in Groningen. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd van de opleiding International Communication aan de Hanzehogeschool. Ik wil graag mijn kennis in marketing verdiepen en ben daarom bezig met een Pre-master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen! Twee jaar geleden heb ik stage gelopen op de […]

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  Tzanto Koot Front-end developer Nordique
  Jeroen

  Front-end developer Tzanto Koot

  Even voorstellen…. Hi! Ik ben Tzanto Koot, 32 jaar en woonachtig in Groningen. Na zo’n 10 jaar voor en achter de schermen actief te zijn geweest in de muziekindustrie, heb ik gekozen voor mijn andere liefde; digitale visuele creaties. Of simpel gezegd: websites maken. Wat ga je doen bij Nordique? Ik ga fulltime aan de […]

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  Jordy Haveman
  Jeroen

  Junior Front-end developer Jordy Haveman

  Even voorstellen…. Hoi! Mijn naam is Jordy Haveman, ik ben 20 jaar oud en woon in Ten Boer. Ik ben op dit moment bezig met de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Ik volg mijn opleiding aan het Noorderpoort in Groningen. Wat ga je doen bij Nordique? Bij Nordique ga ik fulltime aan de slag als stagiair […]

  Lees meer

Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo Annexum
logo-rigscoorttop
Logo D&U accountants
Logo Halo Green Cups
Logo Fairtrade Original
Logo MAAK techniek & proces