Leon Adema gestart als Marketing Manager

Leon Adema is onlangs gestart als nieuwe Marketing Manager voor Nordique, Bol ICT en Bol360. Maak hier kennis met Leon!

Even voorstellen….
Mijn naam is Leon Adema, ik ben getrouwd en woon in Leek. Inmiddels ben ik alweer dertig jaar oud en word binnenkort vader van een zoon. Verder heb ik best veel hobby’s en doe ik veel leuke dingen in mijn vrije tijd, echter heb ik gehoord dat dat allemaal verleden tijd is als je kinderen krijgt.

Wat ga je doen bij Nordique?
Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor, je raadt het al, alle marketingactiviteiten die verbonden zijn aan zowel Nordique als aan Bol ICT en Bol360.

Waar heb je het meeste zin in?
Om eerlijk te zijn heb ik vooral zin om te beginnen. Ik heb mij een aantal weken kunnen settelen in deze organisatie. Nadat ik alle communicatie- en marketingactiviteiten opgestart heb wil ik deze continu optimaliseren en mij daarbij vooral richten op de behoeften van de klant.

Wat neem je mee?
Ik neem met name mijn studie- en werkervaring mee. Ondertussen heb ik zo’n zes jaar werkervaring op gebied van communicatie, marketing en online marketing nadat ik in 2014 mijn opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool afrondde. Ook neem ik vaak een appeltje, een flesje water en een Snelle Jelle mee.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Soms ben ik dan aan het voetballen bij mijn zaal- of bij mijn veldvoetbalvereniging in Leek. Ook houd ik mij ‘s weekends af en toe bezig met het verorberen van verschillende speciaalbieren die bij mij thuis doorgaans ruim voorradig zijn.

Wat is je favoriet?
Dat is Weihenstephan, zonder twijfel. Een heerlijk Duits Weizenbier dat gelukkig ieder seizoen uitstekend bij de tijd van het jaar past.


Gerelateerde artikelen