Nieuwe collega! Sicko Winters

Even voorstellen….

Hallo, ik ben Sicko Winters, 33 jaar, geboren in de provincie en inwoner van de stad Groningen. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring opgedaan binnen de online marketing. Dit heb ik altijd aan de klantzijde gedaan. Nu wil ik mijzelf verder uitdagen, specialiseren en mijn opgedane kennis inzetten voor meer dan één organisatie tegelijk. Daarom heb ik gekozen voor Nordique.

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique ga ik fulltime aan de slag als Online Marketing Specialist.

Waar heb je het meeste zin in?

Groei realiseren bij verschillende MKB’ers in o.a. Noord-Nederland door de inzet van online marketing.

Wat neem je mee?

Kennis van en ervaring in het succesvol inzetten van online marketing voor zowel kleine als grotere bedrijven. Verder neem ik ook kennis van techniek rondom websites, systemen en data mee.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn kennis verbreden, documentaires kijken over de meest uiteenlopende thema’s, wandelen/touren door de provincie en natuurlijk afspreken met vrienden.

Wat is je favoriete muziekstijl?

Breakcore! Breakcore is een elektronische muziekstijl die losjes gedefinieerd is, waardoor er veel ruimte overblijft voor muzikale creativiteit. De artiesten die mij het meest aanspreken gebruiken vaak elementen van de stijlen gabber en drum ‘n bass. In het verleden heb ik deze muziek ook zelf geproduceerd en gratis online uitgebracht. Dit laatste heb ik ook gedaan voor andere breakcore artiesten wereldwijd.


Gerelateerde artikelen


  • Nieuwe medewerker
  Sharona Kos
  Jeroen

  Even voorstellen: Sharona Kos

  Begin januari is Sharona bij Nordique begonnen als nieuwe projectmanager. Zij gaat zich bezighouden met nieuwe én bestaande projecten en zal de spil worden tussen de klant en het Nordique-team. Een korte voorstelronde!

  Lees meer
  • Nieuwe medewerker
  nieuwe full-stack developer kris procee
  Jeroen

  Full-stack developer: Kris Procee

  Even voorstellen…. Hoi, mijn naam is Kris Procee, 24, en ik kom uit Buitenpost. In 2016 heb ik de mbo-opleiding Interactieve Vormgeving afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie Communication & Multimedia Design met de richting Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het eerste jaar heb ik mijn propedeuse in […]

  Lees meer