Content Marketeer: Vera Gommans

Even voorstellen…

Hi! Mijn naam is Vera Gommans, ik ben 22 jaar en sinds een paar weken woonachtig in Groningen. In juni 2018 ben ik afgestudeerd van International Business and Management Studies aan de Hogeschool Utrecht. Het afgelopen jaar heb ik als Marketing Assistent bij Justlease in Utrecht gewerkt. Vanaf september zal ik starten met mijn Pre-master in Marketing om vervolgens een Master in Marketing Management te volgen, beide aan de Rijksuniversiteit hier in Groningen. 

Wat ga je doen bij Nordique?

Bij Nordique ga ik parttime aan de slag als Content Marketeer. 

Waar heb je het meeste zin in? 

Ik kijk het meest uit naar de groei van Nordique. Binnen een korte tijd gaan wij hard groeien met het bedrijf en dit zal veel impact hebben op het bedrijf en alle werkzaamheden. Daarnaast kijk ik ook uit naar de eerste taart die ik meebreng en hoe deze door mijn collega’s ontvangen wordt. 

Wat neem je mee? 

Ondanks dat ik nog jong ben, neem ik een hoop organisatorische ervaring mee vanuit mijn vorige banen, maar ook van veel vrijwilligerswerk voor de Atletiek Vereniging. Verder natuurlijk een hoop enthousiasme, motivatie, en een goede babbel. 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Zoals ik al eerder zei studeer ik nog. Verder roei ik momenteel bij A.G.S.R. Gyas, kook en bak ik, en reis ik graag de wereld rond! 

Wat is je favoriete avondeten?

Mijn favoriete avondeten is lasagne, het liefst vegetarisch met veel groenten en zelfgemaakte saus. 


Gerelateerde artikelen


  • Algemeen
  • Contentmarketing
  • Internetstrategie
  • SEO
  Hoger in Google: de basis
  Jeroen

  Hoger in Google: de basis

  Hoger in Google komen, dat wil iedereen graag. Maar je moet niet zomaar met optimaliseren beginnen. Het is goed om te weten wat de basis is, zodat je weet wat je moet doen. In dit artikel leggen we uit hoe je begint met SEO.

  Lees meer
  • Algemeen
  • Contentmarketing
  • Internetstrategie
  Converterende teksten schrijven
  Jeroen

  Converteren kun je leren

  Converterende teksten schrijven begint met deze tips. Want het is niet alleen tekstueel, maar ook zeker visueel. En converteren kun je leren. Lees dus onze tips en ga meteen aan de slag!

  Lees meer

Wij werken voor klanten met ambitie.

Logo Halo Green Cups
Logo MAAK techniek & proces
Logo Wellnessresort de Waterlelie
Logo D&U accountants
Logo Zorg voor het Noorden
logo-rigscoorttop
Logo Fairtrade Original